vineri, aprilie 19, 2024
Teoria Conspiratiei

Ordinul Illuminati si Noua Ordine Mondiala

Azi, din ce in ce mai multi oameni isi imagineaza ca un grup puternic de indivizi a manipulat si manipuleaza cursul evenimentelor globale, in cadrul unei conspiratii menite sa le asigure controlul asupra lumii si crearea unei Noi Ordini Mondiale

Ordinul illuminati si noua ordine mondiala .Adevar sau teoria conspiratiei

Se spune ca aceasta cabala a fost pusa la cale, initial, de 13 familii legate genetic (sau Ordinul  Illuminati), a caror linie de urmasi se intinde astazi la toate palierele puterii.

Se crede ca oamenii cei mai bogati din lume, cei mai importanti politicieni, cei mai puternici lideri din lumea afacerilor si elitele aristocratiei, inclusiv nobilimea britanica, sunt toti membrii acestei familii.

Carui scop i se dedica toti acestia? Crearea unui stat feudal cum nu s-a mai vazut din Evul Mediu, in care clasele de mijloc sa  dispara, impunandu-se un sistem social in care sa predomine doar conducatorii si supusii.

Aceasta Noua Ordine Mondiala (sau guvernare mondiala unica) ar fi lipsita de granitele nationale si regionale si ar functiona pe baza unui singur sistem monetar. Ordinea ar fi asigurata de fortele guvernului mondial unic si de o armata unificata. Doar cei supusi ar supravietui, iar cei ce se razvratesc ar fi persecutati pana la anihilare.

Un alt scop al acestui stat fascist, dupa cum se vehiculeaza, ar fi reducerea masiva a populatiei planetei, chiar pana la cifra de un miliard de oameni, spun unii.

Nivelul actual al populatiei reprezinta o amenintare grava la adresa resurselor naturale ale pamantului si a perspectivelor sale de supravietuire pe termen lung. Totodata, se crede, o populatie numeroasa ar ameninta cercurile conducatoare si pastrarea controlului.

Se afirma ca aceasta Noua Ordine Mondiala s-a aflat in spatele celor mai multe dintre evenimentele din istoria moderna recenta care au cauzat pierderi uriase de vieti omenesti sau au redus puterea altor grupuri.

Cele doua mari razboaie din secolul XX, Marea Criza din anii 1930, Razboiul din Coreea, Razboiul din Vietnam, caderea imperiului sovietic, ambele razboaie din Golf, razboiul din Balcani, nenumarate conflicte din Africa si din Orientul Mijlociu, epidemiile de SARS si H1N1, valul tsunami din Oceanul Indian si actuala recesiune globala, in spatele fiecareia dintre acestea a existat, dupa cum se spune, o mana invizibila.

ochiul atoatevazator

Unii spun ca sabotajul si manipularea sunt si mai vechi, datand chiar din vremea cruciadelor care, se crede, au fost declansate de un clan Illuminati, numit cavalerii templieri, secta militara a Prioratului de Sion.

Sangele care s-a varsat si vietile care s-au pierdut de-a lungul secolelor au facut toate parte dintr-un plan pentru impunerea unei rase superioare care sa controleze lumea.

In prezent conspirationistii cred ca majoritatea liderilor din tarile industrializate moderne sunt membri sau colaboratori ai acestui grup, la fel si cei mai importanti jucatori din industrie sau din domenii influente precum extractia de petrol, serviciile bancare si industria farmaceutica.

Cei care nu au acceptat sa renunte la putere in favoarea acestei Noi Ordini Mondiale au fost eliminati.

Unii afirma ca asasinarea lui John F. Kennedy si a fratelui sau a fost orchestrata de Illuminati deoarece amandoi reprezentau o amenintare pentru baza lor de putere, in vreme ce familia Bhutto din Orientul Mijlociu a devenit o tinta din cauza eforturilor lui Ali si, mai recent, ale lui Benazir de a asigura mai multa stabilitate in Pakistan.

Disparitia altor personaje de marca care au luptat pentru pace si ale caror idealuri erau contrare celor ale Ordinului Illuminati, precum John Lennon, au fost atribuite si ele actiunilor acestui grup.

Dar, daca toate acestea sunt adevarate, cum au reusit Illuminati sa isi pastreze existenta si activitatile invaluite intr-un secret aproape deplin? De ce nu a avut loc nici o revolta impotriva acestei lacomii si foame de putere? O explicatie raspandita o reprezinta faptul ca acest grup a utilizat programe de control ale mintii prin care a impiedicat societatea sa adopte in masa o atitudine radicala, inclusiv proiectul secret al CIA, MK-Ultra.

Sa fie Ordinul Illuminati in permanenta cu ochii pe toti si pe toate?….

Conspiracy Theories, descopera.ro, descopera.org, Illuminati news.com

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum