Cum a disparut zborul Air France 447 din 2009 ?

Cum a disparut zborul Air France 447 din 2009 ? O noua teorie a conspiratiei .

In seara zilei de 31 mai 2009 ,zborul Air France 447 a decolat de pe aeroportul international Galeao din Rio de Janeiro ,indreptandu-se spre Paris ,Franta .Nu a mai ajuns niciodata . Un echipaj de 12 persoane si 216 pasageri ,inclusiv 72 cetateni francezi si 59 de brazilieni .

epava AF 447

Toate legaturile cu avionul s-au intrerupt cand acesta s-a apropiat de marginea zonei aeriene de supraveghere radar a Braziliei ,deasupra Oceanului Atlantic .Autoritatile au dat vina pe vremea rea ,in special pe existenta mai multor furtuni ,si pe deteriorarea ,cu efecte catastrofale , a sistemelor de bord  Exista teorii mai sinistre privind disparitia avionului .

cum a disparut zborul af 447

Una dintre teorii afirma ca guvernul SUA s-a aflat in spatele prabusirii zborului Air France 447 .Se presupune ca avionul a fost ras de pe cer de un nou laser aeropurtat care era testat de oficialii militari din SUA dornici sa demonstreze capacitatea celei mai proaspete inventii a lor in fata unei sceptice administratii Obama .Eficienta acestei arme explica de ce a fost nevoie de zile intregi de cautari pentru a gasi vreo urma a epavei si a cadavrelor si de ce nu au fost gasite cutiile negre !!!

S-a speculat ca guvernul SUA a avut nevoie de cateva zile si de promisiunea unor ajutoare suplimentare in combaterea problemelor economice pentru a convinge partea braziliana sa intre in jocul sau .Aceasta stratagema ar explica de ce autoritatile braziliene ,care afirmasera initial ca reperasera epava avionului disparut ,s-au razgandit brusc in legatura cu originea resturilor pe care le gasisera .Ulterior au declarat ca era imposibil ca acestea sa fi apartinut avionului .

Cum a disparut zborul AF 447 din 2009

Unii adepti ai conspiratiilor sugereaza chiar ca pasagerii nu s-au imbarcat niciodata in acel avion disparut ,pentru ca acesta era sortit sa fie utilizat drept tinta de antrenament .In schimb , cei care isi cumparasera bilete la acest zbor au fost trimisi in ascuns la minele de carbuni din Colorado ,de catre guvernul SUA ,pentru a da o mana de ajutor la suplimentarea productiei intr-o perioada de recesiune economica grava in tara.E posibil oare ca intarzierea cu care a fost gasita presupusa epava sa fi constituit o masura de siguranta impotriva unor eventuale probleme aparute initial in legatura cu acet plan ?

Sau poate ca zborul Air France 447 a fost deturnat de un nou tip de pirati africani ,alungati din mediul Africii de Vest de concurenta in crestere si de interventiile militare straine tot mai ostile ? Pilotii ar fi putut fi obligati sa zboare la altitudini mici pentru a nu fi detectari de radar si obligati sa aterizeze undeva de-a lungul coastei africane , in tara nimanui . Avionul se indrepta spre spatiul aerian controlat de Senegal cand a disparut .

af447-ocean-wing-full-620x397

Au existat afirmatii conform carora disparitia avionului s-a produs in urma unei aliante provizorii intre cartelurile de droguri din regiune si personaje dubioase din guvern .Scopul acestora ar fi fost de a-l elimina pe pasagerul Pablo Dreyfus ,expert argentinian in lupta impotriva contrabandei cu arme , ale carui pledoarii zgomotoase pentru intensificarea controlului asupra comertului ilicit de arme si droguri le facea zile negre traficantilor de droguri si politicienilor fara scrupule din America de Sud .

Imaginile originale apartin BEA si pilot.ro

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum