De la vis la realitate. Cum poti sa iti materializezi gandurile?

Îti place sa visezi? Atunci când îti imaginezi dorintele, ce simti? Toti oamenii viseaza. Însa unii dintre ei sunt de parere ca dorintele sunt doar niste iluzii, care niciodata nu vor deveni realitate. Pare atât de trist sa traiesti într-o lume în care sa nu speri la un viitor fericit.

De la idee la actiune

La ce te-ai gândit în ultimele zile, saptamâni, ani? La ceva vesel si pozitiv sau la ceva trist si negativ?

În lume exista doua reguli: binele aduce bine, iar raul naste rau. Din sâmburele unui mar niciodata nu va creste o para. Iar iarba care nu a fost îngrijita niciodata nu va creste frumos.

În realitate, sâmburele joaca rolul gândului. Cum sa obtii roade bogate? Gândurile se vor dezvolta datorita actiunilor. Toate actiunile spontane, planuite sau inconstiente au loc datorita acelui gând însamântat în creierul nostru.

Cu cât gândul este mai insistent, cu atât mai multe actiuni provoaca, iar aceste actiuni duc la obtinerea unui rezultat, care va deveni, cu timpul, un obicei.

De la actiune la obicei

Atunci când un gând este insistent si te face sa actionezi iar si iar timp de 40 de zile la rând, atunci capeti obiceiul de a face un anumit lucru sau de a studia ceva. Orice actiune efectuata cu regularitate se poate transforma într-un obicei.

De la obicei la caracter

Odata cu trecerea timpului, un obicei devine parte a vietii unei persoane, iar aceasta ajunge sa devina dependenta de o anumita actiune pe care trebuie sa o practice în fiecare zi. Obiceiul se integreaza în caracterul ei, care este cartea de vizita a lumii interioare. Tot ceea ce facem – este caracter.

De la caracter la soarta

Caracterul nostru atrage anumite evenimente, succese sau esecuri, dar si oameni si circumstante sau situatii. Tot ceea ce ai acum este rezultatul actiunilor tale care ti-au creat obiceiuri sau vicii.

Sunt de parere ca soarta fiecarui om a fost deja scrisa si înteleasa, insa în fiecare zi luam decizii care ne schimba anumite paragrafe din cartea vietii si astfel se schimba întreaga poveste.

Se întâmpla ca un gând nevinovat naste un sir de evenimente care ne influenteaza viata în sensul direct al cuvântului.

Gândurile se materializeaza!

Nu sunt doar niste cuvinte aruncate în vânt de un om bolnav la cap. Este un fapt, care poate fi confirmat de fiecare om de pe aceasta planeta. Pentru ca toti au trecut prin asta: au avut o dorinta care s-a îndeplinit sau probleme la care au gasit solutii în mod inexplicabil.

Tot ceea ce gândeste o persoana, mai devreme sau mai târziu, devine realitate. Daca se gândeste la câstiguri si victorii, ea le va obtine. Daca se gândeste la probleme, esecuri si conflicte le va trai.

Gândurile ne construiesc lumea. De acest lucru trebuie sa tinem cont în fiecare zi si sa ne valorificam dorintele.

Gândeste-te doar la bine! Pretuieste ceea ce ai!

Sursa

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum