vineri, aprilie 12, 2024
Teoria Conspiratiei

Fluorura -aliat sau dusman al oaselor ?

Toti ne-am dori dinti si oase puternice ,dar cu ce pret ? Adaugarea de florura in sistemele de alimentare cu apa potabila din tarile occidentale a fost    mult timp   o      chestiune  controversata .Este posibil oare ca acest lucru sa distruga in tacere specia noastra ? Exista o oarecare ingrijorare ca anumite informatii sunt ferite de ochii publicului ,in cadrul unei musamalizari de amploare.

fluorura -aliat sau dusman al oaselor

In doze suficient de mari , fluorura este fatala ; desi in apa de baut nu s-au inregistrat niciodata niveluri letale , unii cred ca exista un complot comunist de a creste aceste niveluri pentru a provoca probleme in masa in Occident .

Altii vorbesc despre o presupusa implicare  a industriei producatoare de aluminiu in cresterea nivelurilor de fluorura din apa ,sustinand ca aceasta are un interes particular sa extinda fluorurarea -fluorura este un produs secundar in procesul de obtinere a aluminiului ,iar cea mai putin costisitoare metoda de a se descotorosi de ea este plasand-o in sistemul de alimentare cu apa .

Nimeni nu neaga ca ,intr-o prima faza ,fluorura intareste oasele si dintii .Dar beneficiile nu dureaza mult ,iar la un anumit moment dat se produc modificari genetice .Oasele pot fi slabite de fluorura pana la a se dizolva complat .Dupa doar sapte generatii ,preconizeaza adeptii acestei teorii a conspiratiei ,urmasii populatiilor care au fost supuse acestui proces ar putea sa se nasca lipsiti complet de schelet .

Teoria da nastere la ingrijorari serioase legate de soarta ingrozitoare care se pregateste lumii occidentale .Mai mult ,se pune intrebarea daca aceste consecinte potential cumplite erau cunoscute atunci cand s-a luat decizia de a aduga florura in sistemul nostru de alimentare cu apa .Este posibil ,oare, ca acest lucru sa fie inca o incercare cumplita de a reduce cresterea populatiei ?

Jamie King -Conspiracy Theories

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum