miercuri, februarie 28, 2024
Extraterestrii printre noi

Valiant Thor, extraterestru sau geniu?

Cel mai mare deconspirator al extraterestrilor, Phil Schneider a starnit numeroase controverse cu declaratiile sale, cea mai interesanta fiind povestea despre Valiant Thor, extraterestrul care a muncit pentru guvernul american.

phill schneider
Phill Schneider

In prima faza, Valiant Thor ar fi fost o persoana ca oricare alta, doar ca poseda numeroase caracteristici fiziologice fata de orice fiinta umana. Schneider a povestit ca acesta ar fi fost de fapt un extraterestru, venit de pe Venus, care a muncit pentru guvernul american pana la sfarsitul anilor ’50. Imediat dupa ce si-a incheiat misiunea, extraterestrul blond s-a intors pe nava sa si nu a mai fost vazut niciodata.

Schneider a aratat o imagine cu Valiant Thor in timpul unei prelegeri de la o expozitie din 1995. Fotografia fusese realizata in 1943. Schneider a afirmat faptul ca extraterestrul lucrase pentru armata americana din 1937. Conform descrierii lui Schneider, Thor avea sase degete la o mana, un plaman urias, o inima supradimensionata, un IQ de 1200, ceea ce il facea capabil sa vorbeasca peste 100 de limbi si varsta de aproximativ 500 de ani.

Extraterestrul de pe Venus a avut mai multe intalniri cu presedintii americani din acea perioada, Dwight Eisenhower si Richard Nixon.

Valiant Thor,extraterestru sau geniu
Valiant Thor, primul din imagine

Thor i-a comunicat presedintelui american ca omenirea trebuie sa-si schimbe optica cu privire la razboi si ca politica bazata pe violenta va produce in viitor un dezechilibru global, care va pune intreaga civilizatie in pericol.

Val Thor a ramas pe Pamant pana la 16 martie 1960 , si apoi a debarcat pe planeta sa de origine Venus. El a indicat ca rasa lui de oameni au trait si locuit in subteran si ca multe din planetele universului sustin viata in acelasi mod.

El a mentionat, de asemenea, valuri de ,,straini” care ar ateriza in jurul lumii pentru a ajuta in problemele aparent insurmontabile ale Pamantului. A afirmat ca un grup dintr-un sistem planetar de la mare distanta ar veni sa dea ajutor si informatii pentru a ajuta la progresul Pamantului.

De asemenea, extraterestrul a vorbit si despre prezenta lui Iisus pe Terra. Acest eveniment a fost unul extrem de important si conform celor spuse de strainul de pe Venus, oamenii trebuie sa se simta mandri pentru ca au fost vizitati de un asemenea sfant. Thor a parasit Pamantul in dimineata zilei de 16 martie 1960, decoland din Alexandria, statul Virginia, intr-o nava spatiala.

Straniu este faptul ca la doar cateva luni dupa ce a relatat aceasta intamplare bizara, Schneider a fost gasit mort in apartamentul sau la 17 ianuarie 1996, in conditii suspecte. Multi cred ca a fost ucis, desi moartea sa a fost calificata drept suicid.

Sursa: obiectiv.info

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum