O comoara impresionanta a fost descoperita intr-un oras antic din Israel

Arheologii care au facut sapaturi in orasul antic biblic Abel Beth Maacah din Israel au scos la iveala o serie de comori. Descoperirea care dateaza din urma cu 3.200 de ani cuprinde bijuterii si lingouri.

Comoara a fost gasita in interiorul unui ulcior si este formata din cercei, un obiect din argint si mai multe lingouri din argint, care ar fi fost utilizate pentru efectuarea tranzactiilor din acea vreme, potrivit Ancient Origins.o comoara impresionanta a fost descoperita intr-un oras antic din israel

Descoperirea a fost facuta in actualul oras numit Tell Abil el-Qameh situat in nordul Israelului. Cercetatorii spun ca aceasta descoperire este neobisnuita, avand in vedere ca nu au existat semne ca tezaurul ar fi fost ascuns, ridicand intrebarea de ce proprietarii nu s-au intors sa-l recupereze?

Echipa de arheologi nu a pus cap la cap istoria orasului antic Abel Beth Maacah, cine au fost locuitorii sai si cand l-au abandonat. Perioada de acum aproximativ 3.200 de ani a fost una in care multe orase au fost distruse si unele civilizatii s-au prabusit.

Vechile inregistrari arata ca un enigmatic grup numit „Oamenii marii” ar fi coborat din Orientul Mijlociu. Cu toate acestea, cercetatorii cred ca orasul a fost probabil locuit de catre canaaniti sau de triburile israelite.

Orasul antic este mentionat de mai multe ori in Biblia ebraica. Potrivit Scripturii, se vorbeste despre un barbat din Beniamiti, care s-a razvratit impotriva regelui David si s-a refugiat in acest oras.

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum

bijuteriidinargint.ro perfect-tour.eu%20
%d blogeri au apreciat:
vegis.ro%20