Lucrurile uimitoare din Muntii Bucegi

Trei lucruri uluitoare au loc in Muntii Bucegi

1. Cele 7 izvoare din Muntii Bucegi – sunt recunoscute la nivel mondial ca singurul loc unde apa are continut zero bacterii, iar oamenii de stiinta nu inteleg cum este asta posibil. Ceva din interior ii asigura aceasta puritate.

2. “Gura de Rai” din Muntii Bucegi – este o pajiste cu o suprafata de 1 km patrat, nu departe de zona Coltii Tapului, unde s-a prabusit elicopterul cu evrei, venit tocmai din Israel pentru a se “antrena”.

Aceasta zona este cunoscuta de oamenii de stiinta ca o zona cu “anomalie” geomagnetica, ce produce un efect de inviorare si energizare tuturor persoanelor care stau in acea zona, indiferent cat de obosite ar fi.lucrurile uimitoare din muntii bucegi

In 1999, Institutul particular de cercetare “Terra” a fost angajat de o firma romano-franceza sa studieze o zona din Bucegi, situata in apropierea Pesterii Ialomicioara. Societatea era interesata de stabilirea detaliilor din subsolul acestei zone si a oportunitatii de a construi un complex hotelier.

La studiu au participat specialisti din mai multe domenii, in special fizicieni si geofizicieni. Cercetarile s-au facut cu aparatura de geodetectie.

Dupa mai multe zile de urcat si coborat pe acele coclauri pentru sondaje, geofizicianul Dumitru Stanica, unul dintre membrii echipei, a descoperit ceva senzational in preajma varfului Doamnei: ajuns intr-un anume loc, i-a disparut oboseala.

“Ne-am speriat cand ne-a  alertat, nu stiam ce s-a intamplat. Evident ca am privit cu neincredere fenomenul, la inceput. In timp insa am constatat, pe propria noastra piele, ca el este real. Abia apoi am demarat investigatiile asupra acestui loc”, spune Vasile Rudan, coordonatorul echipei.

Primul stadiu al investigatiilor a constat in verificarea tuturor versantilor din zona.

“Am constatat ca oricat ai urca, oricat de obosit ai fi dupa mers, in momentul in care ai ajuns in zona respectiva dispare oboseala, lucru care nu se manifesta pe alti versanti. Este vorba de o revigorare a functiilor fizico-chimice cu o rapiditate iesita din comun”, declara Dumitru Stanica.

A doua faza a constat in testarea medicala. Rezultatele au condus catre o singura concluzie: in zona cu pricina, exclusiv, se intampla ceva deosebit.

Nu numai ca ritmul cardiac isi revine uluitor de repede, desi urcusul se face pe o panta abrupta, dar oamenii in varsta care au fost supusi testelor au declarat o stare de bine general cand stau in acel loc.

S-a trecut apoi la testarea zonei prin magnetometrie diferentiala, respectiv radiografierea subsolului cu aparate de tip Partington, care pot masura, printre altele, magnetismul Pamantului. Asa a fost depistata o anomalie magnetica atipica, pe o suprafata de aproximativ un kilometru patrat.

“Anomaliile geomagnetice cunoscute de specialistii din domeniu apar in rupturile de falii, in reflexii ale scoartei terestre sau in alte asemenea fenomene geologice care se inregistreaza intr-o forma atipica pe diagrame. Aici e vorba insa despre ceva necunoscut, un profil al diagramelor pe care nici profesorul Stanica, unul dintre cei mai buni geofizicieni de la noi, nu a stiut sa-l interpreteze. In acel moment am facut legatura cu alt gen de anomalii atipice, pe care le cercetam de mai mult timp si care se manifesta printr-o emisie de radiatii patogene, inca ramase cu o origine necunoscuta”, ne-a spus Vasile Rudan.

“Descoperirea absolut intamplatoare a zonei benefice din Bucegi, “Gura de Rai” in traditie populara, vine sa rotunjeasca ceea ce stiam pana acum despre anomaliile magnetice atipice. In primul rand ne intareste ideea ca nimic din ceea ce avem lasat ca memorie colectiva prin folclor nu este gratuit, are cel putin un sambure de adevar”, declara Vasile Rudan.

Acesta mai sustine ca, pe tema cercetarii anomaliilor magnetice atipice din Romania, bune sau rele, urmeaza sa apara o carte si ca Ministerul Apararii se arata foarte interesat de acest domeniu.

muntii-bucegi
Gura de Rai din Muntii Bucegi

Cercetatorii de la Institutul “Terra” spera sa se realizeze, cu concursul Armatei, o harta a Romaniei care sa puna in evidenta aceste zone iesite din comun.

3. Holograma unei piramide regulate – este un alt fenomen, care nu prea a fost deslusit de oamenii de stiinta, avand in vedere ca asta se intampla numai in Bucegi si Ceahlau si in nicio alta zona de pe Planeta.

Este exclusa orice reflexie sau refractie a luminii deoarece, in acest caz sursa luminii ar trebui sa fie undeva jos, cat despre reflexie, nici nu se pune problema, caci nu exista pe masivul muntos vreun astfel de mediu care sa provoace separarea luminii pentru a se produce fenomenul de reflexie cum e el explicat in manualele scolare de fizica elementara.

Din punctul meu de vedere nu este altceva decat o “semnalizare”, o atragere a atentiei asupra acestor doua masive.

Holograma apare deobicei anual, pe data de 28 noiembrie, data considerata drept “Ziua Sfinxului”, iar holograma apare de cele mai multe ori proiectata pe Masivul Caraiman impreuna cu celebra Cruce Caraiman.

Sa ne aducem aminte de elicopterul israelian prabusit in Bucegi

În 26 Iulie 2010 un accident nedorit de nimeni scoate la suprafata un fapt ascuns opiniei publice si anume faptul ca armata israeliana executa misiuni „de zbor” in muntii Bucegi, in cadrul unor „misiuni de antrenament” in conditii de zbor „asemanatoare inaltimilor Golan” dupa cum spuneau oficialitatile la vremea aceea pentru a da raspuns unor intrebari normale.

Conform altor explicatii date tot de surse MApN, elicopterul participa, „cel mai probabil, la exercitiul comun aerian romano-israelian Blue Sky 2010”. Deci raspunsuri diferite, date pentru a inchide gura curiosilor.

Vrand- nevrand, pe rand au mai aparut unele detalii care au ridicat intrebari, intrebari legate de zona in care a cazut elicopterul, (zona foarte interesanta, cunoscuta din vremea Dacilor cu fenomene paranormale, se spune ca pe acolo ar exista o intrare in celebra „gura de rai” a Bucegilor, apoi intrebari legate de prezenta in zona in acele zile a unor „tineri israelieni paranormali” aflati in zona care se pare au luat contact cu locul accidentului inaintea autoritatilor carora le-au trebuit 20 de ore pentru a „descoperi epava”, intrebari legate de faptul ca tabara de vara a tinerilor „para” israelieni se afla la 15 km de locul pe care il survolau zilnic elicopterele israeliene.

Sa ne amintim ca locul accidentului este “Coltii Tapului”, deasupra Poienii Gutanu, situata in partea vestica a Masivului Bucegi. Cea mai apropiata localitate este Moeciu de Sus, iar accesul in Poiana Gutanu se face pe un drum de caruta, cu plecare din Simon, Bran.

Exact in acest areal se afla celebra “Gura de Rai”. E vorba despre o panta cu o suprafata de aproximativ un kilometru patrat, unde se manifesta o anomalie magnetica atipica, dupa cum o definesc specialistii, zona care are efecte benefice uluitoare asupra organismului uman.

Însa, in egala masura, aceasta zona de anomalie magnetica face praf orice aparat electronic de genul celor de la bordul unui…elicopter. Ei bine, intamplator, investitia israeliana are loc in acest areal. De ce oare?

Soldatii si ofiterii care au avut suficient curaj sa vorbeasca au spus destul de clar:

“Am fost amenintati cu moartea si ni s-a spus ca familiile noastre sunt in pericol daca scoatem cea mai mica vorba. Au mutat ramasitele elicopterului ca sa nu coincida cu zona unde s-a prabusit primul elicopter israelian. Deasupra muntilor au aparut niste chestii sferoidale de culoare alba care pluteau incet, deodata s-au marit si am putut sa distingem forma unor barbati inalti, imbracati in alb, cu barba si plete lungi, iar la un moment dat s-a pornit un vant groaznic, in viata noastra nu am vazut o asemenea furtuna. Pentru maxim 10 secunde s-a auzit o voce ca de tunet: “Ce cautati pe pamantul strabun?!”.

Imediat am vazut cum o mana uriasa, parca eram intr-o alta lume, a apucat elicopterul si l-a izbit de stanca. Dupa ce ne-am dezmeticit, pierdusem notiunea timpului, superiorii s-au repezit la noi racnind: “Cine paraseste zona sau scoate un singur cuvant este impuscat pe loc”.

“Israelienii cand au sosit in tara noastra carau cu ei niste cutii imense din lemn, le-am vazut pentru maxim cinci minute cand le-au dat jos din avion si imediat au sarit sa le acopere. Ni s-a ordonat ca nu avem voie sa ne apropiem de ele, sa le fotografiem, sau sa scoatem vreun un cuvant. Ne-au spus ca sunt echipamente specifice armatei israeliene…”

muntii bucegi -coltii tapului
Locul prabusirii elicopterului

In studiul „Dacia Hiperboreana“, publicat la Paris in 1936, republicat in Franta si Italia in anii ’80, cand a facut mare valva, Vasile Lovinescu afirma ca „muntele Om este traversat de o grota imensa care este una dintre cele mai mari din lume, in sensul ca nu i s-a dat de capat, fiind exploatata doar pe vreo 20 de kilometri“. Cine o exploatase si in ce scop nu se preciza.

Intre 1966 -1968, arhitectul peruan Daniel Ruzo a venit in Romania pentru a cerceta Sfinxul (denumire cu care nu era de acord) pe care il vazuse pe o carte postala. El a fost insotit de o echipa de romani care a realizat cu aceasta ocazie un film pentru Studioul Alexandru Sahia, „Mistere in Piatra“.

Ruzo observase ca Sfinxul semana cu chipul principal dintr-un ansamblu sculptat intr-o stanca de pe podisul Marcahuasi, Peru, denumit Monumentul Omenirii. De fapt, nici Sfinxul nu reprezinta doar un singur chip, dupa cum observa arheologul peruan, fiind inconjurat de alte chipuri umane, din rase diferite, precum si capul unui caine.

Din lunga sa experienta, Daniel Ruzo trage concluzia ca acel caine are rolul de pazitor al unei comori si ca „trebuie sa existe si o Pestera a Tezaurului“ in apropierea acestui magnific monument al Omului.

O alta cercetatoare care a efectuat un amplu studiu asupra masivului Bucegi – studiu care a ajuns pe biroul Cabinetului 2 – a fost Cristina Panculescu.

Conform teoriei ei, dezvoltata pe larg in cartea „OZN – Universuri Paralele“, de col. dr Emil Strainu, in Bucegi, in apropierea Varfului Omu, se afla un centru energetic – informational natural al Terrei, semnalat de toate traditiile civilizatiilor antice.

Cristina Panculescu a remarcat, printr-o serie de analize ale mostrelor de roca si electronografie, o serie de proprietati cu totul speciale ale acestui Stalp al Cerului – Arborele Vietii, identificat cu Varful Ocolit.

In final, demonstra ca Centrul reprezinta un loc geometric de conexiune cosmica, o poarta de iesire din universul terestru, cu o activitate energetica masurabila, ce se manifesta ciclic, constatand ca din 1986 intensitatea centrului a depasit pragul de latenta.

Centrul era cunoscut si pe vremea dacilor, aflandu-se pe muntele sfant Kogaionon. ( … ) Dupa patru ani de cercetari asidue, ing. C. Panculescu este convinsa ca Kogaionul, centrul energetic-informational al Terrei, se afla in Bucegi, mai precis pe varful Bucura-Dumbrava din apropierea varfului Omu.

Este o ipoteza care trebuie verificata, dar relatarile unor personalitati demne de toata increderea indica ca s-au incarcat energetic pentru o perioada de timp, dupa ce au vizitat platoul Bucegilor, iar in jurul Sfinxului, a fost observat un halou de lumina cu efecte benefice asupra organismului.

Este posibil ca datorita fluxlui energetic favorabil, la primii pasi ai evotiei umanitatii prin „poarta Kogaionului” sa fi venit reprezentantii unei civilizatii extraterestre, care a indrumat omenirea.

Altii localizeaza aceasta poarta in Pestera Ialomicioarei din Bucegi, unde au loc fenomene paranormale, unul fiind ca lampile se sting in timp ce lumanarile raman aprinse.

sfinxul din peru
Cultura Masma -Sfinxul din Peru

Unul dintre cei mai ferventi cercetatori ai geografiei sacre a Romaniei, Dan Corneliu Braneanu, care a publicat numeroase articole despre centrul sacerdotal din Bucegi, confirma ca in inima muntelui exista o retea de galerii subterane care, este posibil sa uneasca mai multe pesteri si sa aiba galerii de legatura cu alte centre sacre din lume.

A studiat si cartea lui Daniel Ruzo, „La historia fantastica de un descubrimiento“, publicata de Editura Diana, din Mexic, despre calatoria acestuia „prin muntii cei sfinti“ ai Romaniei, ce pastreaza amintiri despre civilizatia de dinainte de Potop.

Ruzo a ramas fascinat de multitudinea reprezentarilor sacre de pe stancile ce strajuiesc drumul catre Omul, „sculpturi stravechi, anterioare Potopului, erodate de vechime“, care infatiseaza sacerdoti si lei, paznici ai tezaurelor.

„Am studiat multe centre sacre protoistorice in lume, dar aici, in Carpati, am gasit Poarta Comorii“, scria Daniel Ruzo.

Despre ce comoara poate fi vorba? Ne lamureste Dan Corneliu Braneanu: „Nu este vorba numai de o comoara materiala, ci de una in special spirituala, care sa transmita informatii de la un ciclu la altul al civilizatiilor care s-au dezvoltat pe Terra din timpuri ancestrale.

Lobsang Rampa a lansat ideea unui depozit initiatic subteran in muntii Tibetului, von Danniken situa un altul in muntii Equadorului, iar Daniel Ruzo a simtit ca triada sacra se inchide in Bucegi, daca nu cumva aici incepe, dat fiind cuvantul OM, de o importanta spirituala deosebita, regasit in multe toponime doar la noi in tara“.

Cultura Masma

Daniel Ruzo o numeste „cultura Masma” – cea mai veche de pe glob, care s-a dezvoltat si a inflorit cu peste 50.000 de ani in urma.

„Aceste monumente megalitice de o uimitoare expresivitate presarate pe tot globul pamantesc au fost facute de aceeasi civilizatie. Tehnica sculpturii in roca la nivelul la care a fost aplicata pentru aceste monumente nu a mai fost repetata ulterior, la lucrari similare. Linia comuna care uneste toate monumentele acestei civilizatii stravechi este amplasarea lor pe munti sacri, temple ale unei omeniri pierite, dar amplasate astfel incat sa nu dea voie urmasilor sa o uite si poate aceste puncte de geografie sacra vor purifica si salva candva samburii umanitatii de cine stie ce cataclism major, cum a fost in trecut Potopul”, concluziona Daniel Ruzo in cartea sa „Marcahuasi. Istoria unei fantastice descoperiri”.

Vindecatorii peruani cunosteau de mult geografia sacra descoperita de dr.Ruzo.

Prin traditie, orice act de vindecare, ca sa fie complet, trebuie sa treaca pe la „pietrele sfinte”, cum numesc ei chipurile cioplite.cultura masma

Karina Agurto, medic, dar si vindecator prin puteri oculte, din Peru, a auzit de incarcatura energetica a Varfului Omu.

Karina, ca majoritatea vindecatorilor peruani, organizeaza excursii in nordul tarii, la piramidele incasilor si pe inaltimele despre care traditia spune ca sunt incarcate de energii pozitive.

Ea a atras atentia ca si romanii ar trebui sa includa Varful Omu ca traseu de energizare, fundamental pentru o vindecare completa, atat fizica, cat si spirituala.

Dr. ing. Ioan Olaru este autorul unor studii de specialitate privind energiile “kogaioanelor” din Romania. Dr. ing. Ioan Olaru este de parere ca exista mai multe kogaioane, trei fiind principale: cel din Bucegi, care cuprinde Varful Omu, in Apuseni – Muntele Gaina si Raraul.

Sub aspectul energo-informational, orice varf cu aspect de piramida este un posibil kogaion, aceasta structura facilitand schimbul energetic si informational cu Cosmosul. Kogaionul din Bucegi are, insa, o particularitate aparte: este inconjurat de 13 coloane de cuart, care creeaza o energie extraordinara, iar apa care izvoraste direct din stanca este “apa vie”. Din cercetarile dr.ing. Ioan Olaru a rezultat ca muntele si apa refac echilibrul energetic al omului, fapt cunoscut de renumitii tamaduitori daci si abia redescoperit in prezent.

Fragmente din cartea lui Florin Gheorghita, “Fenomenul Valentina” 

Valentina a „descoperit” un suvoi de energie „care curge de sus” si la Sfinxul din muntii Bucegi situat in centrul tarii noastre!

Dar si la noi, in muntii care se cheama Bucegi, este un paznic de-i zice Sfinx; si acolo este la fel, un suvoi foarte, foarte puternic de energie, care face legatura intre Piramida Mare din Egipt si piramida care este in Bucegi. Aceasta este energia ocrotitoare a petecului de pamant pe care locuim, in care-i tara noastra. De fapt, in Bucegi nu este piramida, este Sfinxul, la care vine un suvoi foarte, foarte puternic de energie. Nu stiu cu cat l-as putea diferi de suvoiul de energie de la piramida din Egipt. Numai cu putin difera. Da ’’suvoiul de energie de la Sfinxul din Bucegi este ocrotitorul Romaniei! E tot stralucitor, dar e de o intensitate putin mai slaba decat cel din Egipt. E putin mai slab ca energie, dar difera numai cu putin de cel de la Piramida Mare.

Si sa stiti ca este o legatura intre Sfinxul din Bucegi si Piramida Mare. Energia care curge de sus se duce pe sub Pamant la Piramida Mare. Asta, fiindca pe sub muntii Bucegi este o apa mare ce tine legatura cu apa care trece pe sub Sfinx si pe sub piramide, caci asa cum sunt construite ele, pe dedesubtul lor trece apa.

Insa am vazut ceva tare interesant dedesubtul muntelui unde este Sfinxul din Bucegi: dedesubt, sunt niste tunele facute de oameni pamanteni. Astea le-am vazut atunci cand, la Bucuresti, mi-or dat niste fotografii cu muntii Sfinxului de la noi. Si uitandu-ma la poze, am dat de o intrare la care este paznic un calaret cu plete, ce sta calare pe un cal alb. Da’ si el e imbracat in alb. Insa e dintr-un fum stralucitor, nu-i din carne. Are cizme, in mana are un cutit lung, iar pe cap are o coroana mare. insa el sta acolo de foarte mult timp, poate de milioane de ani. Ca sa intru inauntru cu privirea si sa-mi dea libertatea sa vad, o trebuit sa ma primeasca el si apoi sa intru intr-un tunel lung, care duce mult, mult sub munte.sfinxul din bucegi

– Cand am intrat in tunel, ca e facut lung ca o sala, in partea dreapta am vazut niste despartituri. Am intrat cu privirea in primul tunel; acolo era o masa facuta din ceva greu, stralucitoare, cum ar fi cristalul stralucitor. Si erau trei scaunele mult mai mici. Pe masa era ceva ca din piele impaturita si pe ea erau niste zgarieturi; era ca si cum ar fi fost zgariata cu ceva ascutit – cu un varf de sticla sau de piatra – si au ramas dungulite. Dar zgarieturile erau facute ca un fel descris: niste bastonase, niste sucituri. Cand am trecut pe-acolo, am vazut mai multe din astea impaturite si puse pe masa. Pe o alta masa, mai era si altceva, facute parca tot din cristal; erau niste cupe, dar is altfel, nu-s ca paharele de la noi; era ceva sapat in ele.

Mai departe, parca in urmatorul tunel, am intalnit altceva: acolo erau multe piese si harburi facute din sarme, dar is chiar adevarate, nu din culori; erau ca un fel de aparate cu butoane si cu multe sarme incalcite. In mijloc, pe o masa, era ceva mai inalt; era tot o masuta, dar mult mai inalta si cu iesituri pe laturile ei, ca niste sertare. In ele erau niste fasii lungi, asa, ca din matase, dar nu erau intinse, erau cum ar fi matasea dar mult mai subtiri, era insa un fel de material din ceva lucios. Si tot asa, erau cu zgarieturi pe ele. In fund, in fund de tot, acolo era o masa intinsa; avea o suprafata mare, pe care erau asezate aparate de diferite feluri. Dar nici astea nu erau din culori.

Da’ acolo o venit calaretul – care era insa din culoare, din fum- si mi-o aratat, ca atunci cand energia nu va mai curge pe deasupra, acolo unde este paznicul din piatra – care, dupa cuvinte domnesti, stiu ca i se spune Sfinxul din Bucegi -, atunci va intra inauntru cineva din mintea noastra, a pamantenilor de jos; acela va apasa pe butonul pe care mi l-o aratat in spatele aparatelor, de pe partea stanga. si-atunci, se va schimba omenirea.
– Va fi altceva in locul pamantului nostru de-aici. Vad cum s-ar cufunda sub ape………….

Atunci cand, cu stiinta care va fi pe Pamant, va birui cineva sa ajunga sub muntii Bucegi, va da de toate acele inscrisuri si documente insemnate si, dupa semnele alea, va pricepe ce are de facut. Dar asta se va intampla numai dupa ce suvoiul de energie de deasupra va slabi. Pana atunci, nu va reusi nimeni sa ajunga acolo. Dar asta este foarte dirijat de sus, ca energia care vine la piramide si la Sfinxul din Egipt, cat si aici la noi, este sustinuta de tot ce se intampla in cer, in stratul ala violet-auriu – nu stiu cum sa-i spun, ca violet ii jos si auriu ii in partea de sus, sus de tot.

De-acolo vine energia in suvoaie, dar nu vine cum este ea acolo sus. Acolo sus este energie pura si foarte adevarata, dar e impartita in mare parte si e transformata in energie alba pentru Marea Piramida si pentru Sfinxul din Bucegi.

Atunci cand se vor pierde energia asta alba si contactul cu lumina de sus – si asta va fi socotita de cei de sus -. atunci totul se va transforma intr-o apa aici. Dar despre asta vor vorbi nu urmasii nostri, ci urmasii urmasilor nostri, dintr-un timp foarte, foarte indepartat

Interviu in care, in minutul 6, dna Valentina Garlea povesteste ca fost invitata la NASA, la institutul nuclear, precum si la spitale din Toronto, Quebec …

Conexiunea lui Moon cu Romania i-a provenit de la Dr. David Anderson, de la Centrul de Cercetare a Calatoriei in Timp (Time Travel Research Center), care i-a dezvaluit ca o asemenea tehnologie exista in cadrul satelitilor Pentagonului. Acest lucru l-a dus pe Peter Moon in Romania, intr-o calatorie plina de aventuri, pentru a vizita Sfinxul romanesc.

Se presupune ca in lume ar exista 3 tuneluri misterioase care duc la “Amfiteatrele Înregistrarilor Eterne”: unul este situat in Bucegi, al doilea in Tibet si al treilea in Egipt.

Conform lui Dr.Moon si Radu Cinamar, de la aceasta camera mai exista tuneluri care duc spre interiorul Pamantului, acolo unde o mare civilizatie a prosperat in trecutul indepartat al omenirii. În interiorul Pamantul s-ar afla o masina a timpului, iar intreg spatiul este construit pentru fiinte uriase, de cel putin 5 metri inaltime. Daca aceasta masina a timpului si Camera Înregistrarilor Eterne exista, atunci se pune problema cine le-a construit? E vorba de o alta specie care a trait pe Pamant, de o alta civilizatie omeneasca avansata, de o civilizatie extraterestra sau de un univers paralel care intersecteaza timpul si spatiul nostru?

Radu Timofte – fost sef al SRI a murit inainte de a face  publica descoperirea din Bucegi

El a fost prezent la intreaga operatiune de patrundere sub Masivul Bucegi pe 11 August 2003!

Radu Timofte (n. 7 aprilie 1949 – d. 19 octombrie 2009) a fost un om politic roman, membru al PSD si senator intre anii 1990-2001. El a indeplinit functia de director al Serviciului Roman de Informatii intre anii 2001 – 2006. Radu Timofte, a murit la varsta de 60 de ani. Se pare ca era bolnav de mai mult timp de leucemie.viitor-cu-cap-de-mort

La data de 20 iulie 2006, Alexandru Radu Timofte si-a prezentat demisia din functia de director al SRI , ca urmare a situatiei create de eliberarea si disparitia lui Omar Hayssam (acuzat de terorism)

Radu Timofte a fost sef al SRI in regimurile Iliescu dar si putin din regimul Basescu.
El a ramas cunoscut conspirationistilor cu o afirmatie anti-masonica, in Evenimentul zilei nr. 1466 din 22 aprilie 1997.

Fara indoaia Radu Timofte a avut acces la tot dosarul pe masa cu privire la datele descoperirii de sub Bucegi (descrise de Radu Cinamar in cartea „Viitor cu cap de mort”), iar moartea sa subita este un semn de intrebare.

Pe 11 august 2003, in timpul descoperirii din Bucegi a avut loc Sedinta de Urgenta CSAT, din care a facut parte si Radu Timofte. Sedinta de urgenta a CSAT s-a incheiat cu niste pumni in masa din partea delegatiei americane sosite de urgenta la Bucuresti pentru a prolifera cu amenintari la adresa Romaniei daca se va face publica descoperirea.

Probabil ca, printre altele, primirea in NATO care s-a efectuat in graba, in primavara lui 2004, a facut si ea parte din pachetul secret de „compensatii” pentru aceasta hotarare, in acest context, plasarea unor baze militare americane pe teritoriul Romaniei poate sa devina o certitudine in urmatorii ani, constituind o „pavaza” puternica pentru locatia din Muntii Bucegi

Intamplari uluitoare care au avut loc la data de 10 septembrie 2003, la numai cateva saptamani dupa uluitoarea descoperire din Bucegi. La acea data directorul SRI, Radu Timofte, a fost pentru prima data intr-un conflict public deschis cu Comisia parlamentara, care se ocupa de verificarea acestui serviciu secret, dupa cum scria si Ziarul Financiar, la data de 11 septembrie 2003.

Comisia a reprosat SRI ca a fost incapabil sa se reformeze si are un management gresit. Explicatia pentru presa, a fost aceea ca, conflictul a pornit de la reprosurile facute de Comisia parlamentara, care era condusa la acea vreme de catre Ioan Stan. Ulterior Iliescu cerea CSAT sa-l audieze pe Ioan Stan pentru criticile aduse SRI. 

Ulterior, Radu Timofte, s-a enervat si a dorit sa fie facuta publica stenograma audierii sale de catre Comisia parlamentara, dar publicarea stenogramei nu s-a putut face deoarece s-a invocat imediat “secretul” si faptul ca aceasta stenograma este clasifica, ea putand fi citita sau derulata audio numai in fata membrilor Comisiei, nu si a publicului.

Directorul SRI , Radu Timofte, reuseste sa-l opreasca pe masonul Adrian Nastase sa cenzureze cartile lui Radu Cinamar in care se vorbeste despre descoperirea din Bucegi.

Radu Timofte, a fost cel care si-a dat acordul expres pentru publicarea volumelor lui Radu Cinamar, justificand ca “poporul roman trebuie sa stie ce s-a intamplat, daca nu avem posibilitatea sa facem publica descoperirea”.tunelurile secrete din bucegi

Imediat dupa publicarea primului volum, “Viitor cu cap de mort”, incepusera sa apara anumite voci contradictorii din cadrul CSAT, care nu vroiau sa fie de acord, dar spiritele s-au linistit, dar dupa publicarea volumului al treilea “Misterul din Egipt – primul tunel”, unde se vorbeste despre calatoria echipei romano-americane, efectuata intre octombrie 2003 – iulie 2004, printr-unul dintre tunelurile din Bucegi, acestia ajungand la 260 m adancime, intr-o Camera Oculta.

Radu Timofte, a fost chemat iarasi la audieri, cu privire la ce aceste volume “care tot apar”, insa acesta, alaturi de alti colonei si un general, au sustinut ca “ele se incadreaza in curentul SF, asa ca nu va fi o problema”.

Mai exact, ele contin o realitate atat de tulburatoare, incat, doar o mica parte din oameni, le vor lua ca reale. Un simplu joc strategic!

Radu Timofte, a justificat in fata Comisiei Speciale de Ancheta nevoia vehementa pentru publicarea acestor informatii sugerand ca “ele vor fi luate in considerare doar de o mica parte din oameni”, asa ca nu reprezinta o probleme, deoarece majoritatea oamenilor le vor considera “SF” (fictiuni sau minciuni).

Strategia a functionat si asa s-a permis, cu greu ce-i drept, publicarea noilor informatii.

esoterism.ro

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum

%d blogeri au apreciat: