O piramida de cristal a fost descoperita recent pe fundul Oceanului Atlantic

De curand o piramida de cristal a fost descoperita de cercetatorii francezi si americani pe fundul Oceanului Atlantic, in zona Triunghiului Bermudelor.

Pe lânga aceasta stire recenta, exista si alte marturii care au aparut în decursul ultimilor 50 de ani, apartinând unor cercetatori sau martori oculari si care vorbesc despre existenta unor ruine pe fundul oceanului Atlantic, din care fac parte si misterioase structuri piramidale de cristal. Citându-l pe faimosul „profet adormit” Edgar Cayce, care a facut unele previziuni si dezvaluiri cu privire la faptul ca spre sfârsitul anilor 1960, Atlantida va începe sa fie redescoperita undeva în zona insulelor Bimini (arhipelagul Bahamas), unele voci afirma ca misterioasele piramide subacvatice ar putea face parte din ramasitele legendarei Atlantida.

O piramida de cristal a fost descoperita in Ttriunghiul Bermudelor

În anul 1970, câtiva savanti americani au facut publica descoperirea unor ruine subacvatice în jurul insulitei Bimini, din arhipelagul Bahamas. Acestea sunt cunoscute astazi sub numele de „drumul sau zidul din Bimini” si se presupune ca sunt vestigii ale Atlantidei.

În cercurile atlantologilor  se stie ca, în acelasi an, un doctor naturopat( (un sistem medical complet si coerent care pune accentul pe stimularea mecanismelor naturale de autovindecare a corpului) pe nume Ray Brown din Mesa, Arizona a facut o descoperie extraordinara, în timpul unei scufundari în zona arhipelagului Bahamas. Aflat cu înca patru persoane în cautarea unor comori scufundate pe vremea conchistadorilor spanioli, Brown afirma ca ar fi dat peste o mare piramida de cristal, cu vârful facut din lapis lazuli (piatra semipretioasa de culoare albastru intens). Ray a fost invitat în anul 1980 sa îsi prezinte descoperirile în cadrul emisunii televizate americane „In search of” („În cautarea”). Deasemenea, în anul 1984, faimosul cercetator american Charles Berlitz l-a intervievat pe Brown pentru a-i publica marturiile în cartea sa „Atlantida: Al optulea continent”.

 Ray Brown a marturisit ca, în timpul unei scufundari, s-a îndepartat de însotitorii sai, iar apoi a observat conturul unei piramide în adâncurile marii, sub el. Când s-a apropiat, a fost uimit sa constate ca nu existau urme de eroziune sau alge în structura piramidei, iar aceasta era facuta dintr-un fel de sticla semitransparenta, ca un cristal. În interviul acordat televiziunii americane, Brown a afirmat ca piramida era inclusa în cadrul unui complex de ruine.

Urmându-si curiozitatea, Ray a intrat în piramida, ajungând într-o mica încapere patrata, cu tavan în forma de piramida. Desi nu avea lanterna totusi, în mod misterios, era destula lumina în interior încât sa îi permita sa vada clar încaperea. El a descris-o ca fiind curata si luminoasa, fara alge sau alte depuneri pe pereti. O bara groasa de metal atârna de tavan, iar la capatul sau se afla un cristal rosu, cu mai multe „fete”. Dedesubtul ei, pe podea, se gasea o piatra inscriptionata, pe care era asezata o farfurie din acelasi material, având gravate cu bronz doua palme. Înauntrul celor doua palme se afla o sfera de cristal de cuart de marime mijlocie, cu o piramida în interiorul sau. La plecare, Ray a luat cu el sfera de cristal de cuart aflata în cele doua palme de bronz. Brown afirma ca atunci când se îndeparta de piramida a auzit clar o voce care i-a spus „ai luat ceea ce cautai, nu te mai întoarce niciodata.” Înspaimântat, Brown nu a mai revenit vreodata în acel loc si a asteptat cinci ani pâna sa faca cunoscuta lumii aceasta descoperire.

 Singura dovada palpabila a experientei sale este sfera de cuart pe care a luat-o cu acea ocazie din piramida subacvatica. Atunci când aceasta este fotografiata din diverse unghiuri, imaginile din interiorul sau se modifica, aratând nu una, ci trei piramide,  un ochi uman, sau o retea de fire. La ora actuala, sfera este denumita „Ochiul lui Dumnezeu” sau „Orbul atlantean” iar Arthur Fanning, cel care o detine în prezent, o arata tuturor acelora care vor sa îi verifice autenticitatea. Se pare ca în apropierea acestei misterioase sfere, acele busolei se învârt în sensul invers acelor de ceasornic.

O piramida de cristal a fost descoperita recent pe fundul Oceanului Atlantic

 Desi s-au efectuat cercetari, nimeni altcineva nu a mai gasit vreodata misterioasa piramida de cristal pe care afirma Ray Brown ca ar fi descoperit-o în anul 1970. Totusi, în urmatorii ani, au mai survenit unele marturii despre existenta unor piramide subacvatice în regiunea arhipelagului Bahamas. Exista unele voci care afirma ca energiile magnetice ale piramidelor uriase aflate sub apa ar fi responsabile pentru disparitiile inexplicabile din Triunghiul Bermudelor.

Mentionari ale piramidelor subacvatice din zona arhipelagului Bahamas

În anul 1978, cercetatorul Ari Marshall a fotografiat o piramida subacvatica din apropierea insulei Sal Cay, în zona insulelor Bahamas. El a putut vedea cu acea ocazie flash-uri de lumina, care ar fi putut fi, conform afirmatiilor sale, emisii de energii sau gaze. Conform cercetatorului, apa din jurul piramidei nu era întunecata nici macar noaptea.

La mijlocul anilor 1980, faimosul cercetator si antlantolog american Charles Berlitz a condus o expeditie având ca scop studierea fenomenelor stranii de disparitie care au loc în zona Triunghiului Bermudelor.  Spre surprinderea echipajului, cu ajutorul sonarului (dispozitiv de detectare care foloseste unde sonore, folosit în explorarile subacvatice), au putut observa la o adâncime de 400 metri o formatiune a reliefului care semana într-un mod uluitor cu o piramida.

În urma cercetarilor amanuntite, membrii expeditiei au ajuns la concluzia ca acea formatiune în relief de pe fundul oceanului este o replica exacta a marii piramide a lui Keops din Egipt. Conform declaratiilor lui Berlitz, Armatele Navale ale SUA si Marii Britanii detin unele harti ale Oceanului Atlantic care indica existenta unei structuri piramidale la 23° si 26′ Nord si 79° si 43′ Vest (nordul Cubei, în largul insulei Cay Sal), la o adâncime de 1500 de picioare.

Majoritatea marturiilor despre uluitoarele piramide uriase de pe fundul Oceanului Atlantic vorbesc despre faptul ca ele sunt realizate dintr-un fel de material ca o sticla opaca sau un cristal si nu prezinta niciun fel de asperitati, eroziuni sau depuneri de alge.

Am putea sa ne întrebam oare cum au ajuns aceste piramide pe fundul apei?

Piramida uriasa descoperita in Triunghiul Bermudelor

Oamenii de stiinta îsi afirma sceptiscismul spunând ca este imposibil ca o structura din sticla sau cristal sa reziste în perfecta stare sub miile de tone de apa ale oceanului. Unele voci afirma ca este posibil ca aceste piramide sa fi fost la origine construite pe uscat, reprezentând în prezent vestigii ale unei stravechi civilizatii disparute în urma unui cataclism, cum este spre exemplu legendarul tinut al Atlantidei. 

Cuba are doua ruine sub apa în exterioul coastei sale care ar putea fi parte a aceluiasi complex oras-stat.

Rich Hoffman, explorator si investigator, mentioneaza în trecere si incredibila relatare a exploratorului Tony Benik, care a facut monumentala descoperire a înca unei piramide uriase aflata la 10 000 de picioare sub apa. Benik pretinde ca piramida este acoperita cu un cristal urias.

Atlantida a fost distrusa de fluxul de apa care a ravasit Terra dupa Epoca de Gheata?

A existat Atlantis cu adevarat? Este descrierea lui Platon, despre tinutul mitic, unica in istorie?

Pentru un afla un raspuns, Hoffman se întoarce la povestea arheologului amator, care a descoperit legendarul oras Troia, Heinrich Schliemann.

„Omul care a gasit si a excavat celebre ruine ale Troiei (despre care unii istoricii cred ca este doar o legenda), a declarat ca a lasat aprecierea scrisa a descoperirii unui vas dintr-un metal necunoscut oamenilor de stiinta care l-au examinat, în faimosul Priam Treasure. Înauntrul vasului se regaseau hieroglife în feniciana, care sustineau ca acesta apartinuse regelui Cronos al Atlantisului. Alte vase similare au fost gasite în Tiajuanaco, Bolivia”.

Daca Atlantis chiar a existat, probabil  a fost catre sfârsitul Epocii de Gheata. Povestea scufundarii sale este legata de fluxuri si avansarea oceanului când  calota glaciar arctica s-a mutat înapoi cu rezultate catrastofice pentru mare parte din Emisfera Nordica.

La finalul Epocii de Gheata, nivelurile apei au atins valori cu pâna la 400 de picioare mai scazute decât în prezent. Dupa care a urmat Potopul… Se presupune ca nici o tehnologie nu ar fi putut salva Atlantisul de la moartea acvatica.

Proprietati ale piramidelor din cristal piramida de cristal

Unele teorii privind Atlantisul sustin ca piramidele energetice ale orasului insulei erau facute din cristal, sau acoperisurile lor aveau în componenta o substanta cristalina.

Este posibil ca un asemenea lucru sa genereze, sa pastreze si sa distribuie energie la cerere? 

Raspuns: DA.

Experimentatorii au descoperit acum zeci de ani ca piramidele tind sa se poarte precum un condensator care strânge si depoziteaza energie în jurul lui.

Cu cât piramida este mai mare, cu atât capacitatea de colecta si a depozita este mai ridicata.  Compozitia unei piramide este mai importanta. O piramida din cristal, sau o extremitate din cristal, poate sa-i îmbunatateasca simtitor puterea.

Cristalul este cunoscut de mult ca având aplicatii energetice si indica proprietati naturale piezoelectrice.

Concluzia: piramidele sunt generatoare naturale intrinseci de energie.

Expeditiile viitoare la aceste piramide misterioase ar putea sa dezvaluie într-un final adevarul si extraordinara tehnologie straveche.

Din pacate arheologia apelor adânci este foarte costisitoare si nu este bine finantata. Multe dintre scufundari sunt datorate bogatiilor promise vânatorilor de comori pentru riscurile asumate.

Desigur, universitatile din lume nu sunt în mod deosebit interesate sa exploateze ideea ca ruinele stravechi contin tehnologii de nivel ridicat, pentru ca aceasta poate sa destabilizeze serios fundatia teoriilor lor preferate.

financiarul.ro

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum

bijuteriidinargint.ro perfect-tour.eu%20
%d blogeri au apreciat:
vegis.ro%20