Rezultate uimitoare in cercetarea piramidelor

Începând cu anul 1950, în Rusia au început sa se desfasoare anumite experimente secrete având ca obiect de studiu efectele pe care le produc piramidele de mari dimensiuni. La originea acestui program de cercetare s-au aflat studiile renumitului savant rus Nikolai Aleksandrovich Kozyrev. Kozyrev ajunsese la concluzia ca piramidele – privite ca dispozitive tehnologice – folosesc asa-numitul „câmp de torsiune”.

Ulterior, dupa anul 1990, o echipa din cadrul Academiei Ruse de stiinte, condusa de savantul si inginerul moscovit dr. Alexander Golod, a început sa construiasca mari structuri piramidale în Rusia si în Ucraina. Dr. Efimovich Alexander Golod este o persoana foarte respectata în Rusia, fiind directorul general al NPO Gidrometpribor din Moscova. Pâna în anul 2001, dr. Golod a construit nu mai putin de 17 piramide în opt locuri diferite din Rusia si din Ucraina, iar pâna în 2010 numarul acestora ajunsese la 150. Materialul utilizat a fost în principal fibra de sticla.

Rezultate uimitoare in cercetarea piramidelor
Piramida lui Golod

Cea mai mare piramida construita de Golod a fost realizata în Rusia, are o înaltime de 44 de metri (cam cât un bloc cu 10 etaje) si cântareste peste 55 de tone. Constructia ei a durat cinci ani, iar piramida a costat mai mult de un milion de dolari! Ea a fost definitivata în 1999 si au fost folosite numai materiale neconductive, neincluzând niciun element metalic. Golod a descoperit ca folosirea oricarui element metalic în cadrul structurii piramidei reduce în mod semnificativ misterioasele câmpuri energetice pe care piramida le poate genera.

Acesta este un element important, de care trebuie sa tina cont toti cei care, eventual, doresc sa reproduca experimentele sale. Toate piramidele pe care le-a construit inginerul rus respecta o anumita proportie, si anume faimosul „raport de aur”. Este semnificativ ca acest raport (care are valoarea de 1,618033…) apare permanent în natura, de exemplu în toate tiparele de crestere ale organismelor vii. Modul în care a integrat Golod aceasta proportie face ca piramidele construite de el sa fie mai ascutite decât cele din Egipt, unghiul de la baza al piramidelor rusesti fiind de aproximativ 700, iar raportul dintre înaltime si latura bazei sa fie de aproximativ doua ori mai mare(vezi si https://www.mixdecultura.ro/2013/09/misterul-piramidelor-din-rusia/)

Este de subliniat ca toate aceste studii si cercetari au fost realizate de catre savanti de renume din Rusia si din Ucraina, care au documentat într-o maniera stiintifica procesele si fenomenele care au loc în interiorul piramidelor. Printre acesti oameni de stiinta se numara profesorii Klimenko si Nosik de la Institutul de Virusologie Ivanovskii al Academiei Ruse de Stiinte, dr. N.B. Egorova de la Academia Rusa de Stiinte Medicale Mechnikov, profesorul A.G. Antonov de la Institutul rus de Pediatrie, Obstetrica si Ginecologie, dr. Yuri Bogdanov de la Institutul Stiintific si Tehnologic din Kharkiv – Ucraina, cercetatori de la Institutul de Fizica al Academiei de Stiinte din Ucraina sau cercetatori de la Universitatea Chernovitsky, tot din Ucraina. Cercetarile au vizat studii de medicina, ecologie, agricultura, fizica, precum si din multe alte domenii.

Rezultate uimitoare in cercetarea piramidelor (2)

În anul 2001, Asociatia de Cercetare a Piramidelor de la Gizeh, coordonata de doctorul John DeSalvo, a publicat pe site-ul sau, pentru prima data în Occident, rezultatele extraordinare ale acestor studii rusesti referitoare la piramide. Foarte pe scurt, s-a constatat ca piramidele armonizeaza extraordinar de eficient toate procesele din mediul ambiant, reduc agresivitatea oamenilor, elimina stresul, îmbunatatesc vizibil puterea sistemului imunitar sau au efecte intense si remanente de încarcare cu energii binefacatoare asupra oricarui tip de materiale (alimente, apa, medicamente, piatra, metale, produse radioactive etc.).

Dr. Alexander Golod a petrecut peste 20 ani în construirea si cercetarea piramidelor. Pentru o perioada Golod a lucrat în parteneriat cu o companie canadiana numita „Piramida vietii”, care a fost fondata de inginerul si inventatorul Edward Gorouvein. În ultimii treizeci de ani, colaborarea dintre savantii rusi si compania canadiana a condus la construirea pe baza principiului sectiunii de aur a peste 150 de piramide în întreaga lume.

Va invitam sa urmariti în continuare o succinta prezentare video postata pe site-ul  www.pyramidoflife.com a aplicatiilor bazate pe noile descoperiri ale efectelor constatate în piramide.

Ce se stia despre efectul de piramida

Înainte de a detalia noile descoperiri ale fenomenelor ce au loc în piramide, sa amintim ca înca de la începutul secolului trecut fusesera deja observate si destul de popularizate câteva efecte foarte interesante ale piramidelor. Prin anul 1930, radiestezistul francez Antoine Bovis a constatat faptul ca structurile biologice se conserva mult mai bine în piramide, în special în punctul focar al acestora (raportat pe axul vertical al piramidei, la o treime de baza). Bovis a observat ca orice structura biologica mentinuta chiar perioade îndelungate în piramida nu se descompune, ci doar se deshidrateaza. El a fost frapat ca mostrele identice care fusesera plasate în afara piramidei au putrezit rapid. Experimentul a fost refacut si confirmat în anii ’50 de dr. Karel Drbal, un inginer de telecomunicatii din Praga. Acest inginer a demonstrat ca forma piramidei influenteaza procesele fizice care au loc în interiorul sau, fiind vorba de o forma de energie pe care el a numit-o „necunoscuta” (ulterior aceasta energie a fost denumita „energie de forma”).

Dr. Drbal a mai descoperit ca lamele de ras plasate în piramida, daca sunt orientate exact pe directia Nord-Sud, se reascut singure, în câteva ore. În anul 1959 el a primit chiar un brevet de inventie pentru un dispozitiv care ascutea pe baza acestui principiu lamele de ras. Drbal si-a denumit dispozitivul „Keops Pyramid Razor Blade Sharpener”. Totul functiona atât de bine încât, la scurt timp dupa aceea, o fabrica a început sa produca piramide de carton în miniatura, iar din anul 1973, micile piramide au fost confectionate din polistiren.

Noile rezultate experimentale

Revenind acum la noile cercetari care au avut loc în ultimele decenii în Rusia, este de remarcat ca oamenii de stiinta rusi au efectuat peste 1.000 de experimente care s-au dovedit a fi de-a dreptul extraordinare. O consemnare oficiala a acestora gasim într-un comunicat de presa emis de Giza Research Association.

Pentru un om neavizat, unele dintre aceste experimente pur si simplu sfideaza logica. În unul dintre ele, de exemplu, s-a constatat ca iarna, pe o vreme geroasa, în interiorul piramidei apa nu îngheta, desi nu era prezenta nicio sursa de încalzire. Cercetatorii au plasat mai întâi apa distilata în vase de plastic. Apa nu s-a congelat, pastrându-si fluiditatea chiar si la -38°C! Acelasi fenomen a avut loc în cazul apei minerale depozitata în sticle de plastic. Faptul uimitor însa este acela ca atunci când sticlele au fost putin agitate, apa a început imediat sa se cristalizeze si în scurt timp apa s-a transformat în gheata!

În vârful piramidelor a fost detectata o puternica activitate electrica. Ca o aplicatie, se poate pune un transformator în vârful piramidei si în felul acesta sa se alimenteze cu curent electric întreaga constructie piramidala. 

Sa mentionam ca astfel de teste a facut si un fost profesor universitar român, Constantin Bursuc. Dupa cum precizeaza site-ul ghidelectric.ro, din calculele profesorului Bursuc, rezulta ca pentru a alimenta cu energie electrica gratuita o locuinta cu patru camere, o baie si o bucatarie, ar fi nevoie de o piramida cam de 15 metri înaltime.

684-piramida-cheopsa

În Rusia, lânga o sonda de petrol a fost instalata o piramida. Dupa câteva zile s-a constatat  ca vâscozitatea petrolului a scazut cu 30%, marindu-se astfel  capacitatea de extractie a titeiului. S-a observat ca si compozitia uleiului a fost modificata. Mai multe asemenea constatari si experimente au fost efectuate de Academia Gubkin de Petrol si Gaze din Moscova.

Rezultate extraordinare au fost obtinute si în domeniul agriculturii. Este vorba despre îmbunatatiri impresionante a recoltelor rezultate din simpla depozitare a semintelor initiale într-o piramida, pentru un timp cuprins între una si cinci zile. Astfel, mai mult de douazeci de culturi au fost semanate pe o suprafata de zeci de mii de hectare de teren. În fiecare caz randamentul culturilor a crescut cu 30% pâna la 100%! În plus, culturile au fost mult mai rezistente la seceta, mai sanatoase, si au prezentat un nivel de toxicitate mult mai scazut. În mod uimitor, rezultate similare au fost apoi obtinute doar prin simpla delimitare a culturilor respective cu roci care fusesera tinute o anumita perioada de timp într-o piramida.

În anul 1997 inele de granit si cristal care fusesera supuse în prealabil efectului de piramida, au fost raspândite în toata regiunea Moscovei. Timp de doi ani, pâna în  anul 1999, s-au facut aproximativ 40 de inele de acest tip, fiecare având între 50 si 300 de roci, cu greutatea de la 20 pâna la 200 kg. Se estima ca sansele de aparitie a unei epidemii în regiunea Moscovei  sunt minime tocmai datorita protectiei conferite de aceste inele.

Într-un alt experiment, efectuat în districtul moscovit Ramenskoe, s-a verificat ca o piramida cu o înaltime de numai 12 metri a permis cresterea recoltelor de grâu din zonele înconjuratoare cu 400%.

Un alt experiment a fost realizat în regiunea Arhanghelsk din Rusia, unde apa era contaminata cu strontiu si cu alte metale grele. Administratia municipala a fost de acord cu construirea unor piramide în zona, iar în scurt timp s-a constatat ca apa a redevenit pura si si-a pastrat dupa aceea puritatea. Acelasi fenomen s-a petrecut în orasul Krasnogorskoe de lânga Moscova, unde o singura piramida a purificat complet apa de sarurile nocive pe care le continea. În toate aceste cazuri s-a observat ca efectele sunt cu atât mai puternice cu cât piramida este mai mare în dimensiune.

pyramid

În alte experimente au fost stocate în piramide diferite substante chimice care erau toxice pentru organismul uman. S-a observat ca dupa un timp substantele respective si-au modificat structura moleculara si au devenit netoxice! S-a mai constatat, de asemenea, scaderea indicelui de radiatie al unor deseuri radioactive.

Semiconductorii mentinuti în piramide si-au îmbunatatit net proprietatile!

Au fost facute si experimente pe cobai. S-a observat ca vitalitatea cobailor crescuti în piramide a devenit mult mai mare. Acestia au rezistat cu bine unor factori agresivi (socuri electrice) care în mod obisnuit i-ar fi omorât pe 60% dintre ei. Ei bine, 94% dintre soarecii crescuti în piramida au supravietuit.

Rezultate exceptionale au fost obtinute în ajutorarea copiilor nascuti prematur, care aveau sanse foarte mici de a supravietui. Cercetatorii le-au dat sa bea acestor copii câte 1 litru de apa (obisnuita) care fusese tinuta într-o piramida. Din fericire, copiii au trait si s-au dezvoltat apoi pe deplin sanatos!

Într-un alt experiment a fost luat un produs antiviral obisnuit si a fost stocat o perioada în piramida. El a devenit de 1.000 de ori mai eficient în distrugerea virusilor. 

De asemenea, cercetatorii au adus în piramida oameni puternic drogati, care aveau mintea foarte încetosata. Acestia au trecut foarte repede la o stare de luciditate excelenta.

Rezultate mai mult decât semnificative au fost observate în experimentele derulate în închisorile din Rusia. Aproximativ 5000 de detinuti au primit sare si piper tinute câteva saptamâni în piramide, si au fost construite celule la care s-au folosit materiale de constructie depozitate anterior în piramide. Dupa aproximativ 11 luni, un numar semnificativ de detinuti au fost recuperati în urma dependentelor de alcool si droguri sau a acceselor de violenta. Comportamentul oamenilor s-a transformat complet; ei au devenit mai iubitori si au gasit un scop pentru care sa traiasca si sa fie fericiti. Academia Nationala Rusa de stiinte a confirmat faptul ca energia piramidelor poate reduce comportamentul criminal si poate amplifica starea de pace si de iubire pe care o simt oamenii. (Pe de alta parte, daca petreci foarte mult timp într-o camera patrata, cubica, obtii efectul opus).

Cercetatorii rusi au comparat numarul cutremurelor ce au avut loc în zonele în care au amplasat piramidele înainte si dupa construirea acestora. De-a dreptul uluitor, cutremurele mari si puternice au fost înlocuite de sute de cutremure minore, care au fractionat stresul geotectonic si nu au mai produs niciun fel de pagube. De asemenea, câmpul energetic enorm al unei piramide studiate a deviat furtunile si a dezamorsat alte fenomene climatice dezastruoase din zona înconjuratoare. S-a constatat ca pe o raza de 150 km în jurul piramidei ionizarea aerului era net crescuta. Cu trecerea timpului, numarul izvoarelor descoperite în zona a devenit din ce în ce mai mare, iar unele specii de flori considerate disparute pentru totdeauna au reaparut!

Cercetatorii rusi si chiar fortele aeriene armate ale Rusiei au descoperit ulterior pe baza masuratorilor de tip radar ca deasupra celei mai mari dintre piramidele construite de dr. Golod s-a format o coloana de „energie necunoscuta” cu un diametru de aproximativ 500 de metri si o înaltime de 2 km. 
Mai multe detalii despre aceste cercetari pot fi consultate aici, sau în aceasta expunere facuta de David Wilcock.https://www.youtube.com/watch?v=fDWmQCAr7bE
Sute de mii de oameni din întreaga lume, printre care s-au numarat actori si cântareti faimosi, sculptori, militari, calugari din Japonia, Coreea sau Tibet sau chiar presedinti de state au vizitat o parte dintre piramidele ruse.

Unele informatii (destul de superficiale, privite mai mult ca si curiozitati) despre aceste piramide au fost prezentate de posturi de televiziune importante, cum ar fi CNN, BBC, ABC, sau de ziare cunoscute ca The New York Times sau Boston Globe.
Este usor de înteles ca implicatiile acestor descoperiri sunt uluitoare! Rezultatele aplicatiilor experimentale de genul acesta ar trebui sa fie pe prima pagina a stirilor! Si totusi, nicio redactie stiintifica importanta nu a fost dispusa sa publice rezultatele acestor cercetari, în pofida utilizarii deosebit de meticuloase a unor standarde stiintifice deosebit de stricte.

Este interesant sa ne punem problema cum de „stie” piramida sa faca toate acestea. Un prim pas pentru a oferi un raspuns l-au constituit studiile lui Nikolai Kozyrev despre „câmpul de torsiune”. Kozyrev a facut descoperirea ca undele câmpului de torsiune curg exact dupa forma unei spirale armonice descrisa de numarul de aur. El a mai sesizat ca forma piramidala capteaza în mod natural undele de torsiune emanate de pamânt si totodata le amplifica. Ulterior s-a observat ca aceste câmpuri de torsiune sunt conexe cu ceea ce a fost denumit ca „a cincea forta”, adica forta de unificare a celor patru interactiuni fundamentale cu care opereaza fizica clasica. În anii ’70, dr. Halputto a dezvoltat tot mai mult notiunile de „câmp de energie zero”, „câmp cuantic” sau „vid cuantic”. Mai recent, un celebru autor american, David Wilcock, a numit acest câmp unificat „Câmpul Sursa”, considerând ca din acesta provin materia, energia, spatiul, timpul, gravitatia, constiinta si apoi paternurile biologice.image001

David Wilcock a explicat, de exemplu, ca cei mai multi oameni cred ca gravitatia este un flux generat din interiorul unui corp. Dar în realitate gravitatia este ca un fel de râu de energie, care se aseamana foarte mult cu un tunel. Trebuie doar sa creezi un vortex ce are un grad ridicat de spin (de rotatie) ca sa creezi gravitatie. Wilcock afirma ca si constiinta face parte din acest câmp unificat si ea nu este doar închisa în corpul uman si în creier, ci interactioneaza cu materia si cu energia din jurul nostru. Aceasta arata, spune Wilcock, ca anticii stiau ca energia însasi este o forma de constiinta.

Cercetarile realizate de savantii rusi confirma teoria sustinuta de Wilcock, dovedindu-se ca piramidele au prin câmpul de energie care le înconjoara un efect net asupra tuturor acestor derivate (ale Câmpului Sursa) enumerate mai sus, inclusiv asupra gravitatiei, spatiului, timpului si constiintei. Piramida conduce toate energiile pe care le integreaza (în ea si din zona ei de influenta) la o anumita stare de coerenta, armonie. Mai exact, piramida conduce la o punere în rezonanta cu Câmpul Sursa, care este energia si constiinta de substrat a Totului, si care este eminamente benefic. Ca o concluzie practica foarte simplificatoare, putem spune ca piramidele amplifica foarte mult ceea ce este pozitiv (armonic) si neutralizeaza ceea ce este negativ (dizarmonic).

Anticii cunosteau aceste lucruri

Avem astazi motive foarte solide sa credem ca toti anticii cunosteau aceste lucruri. Pamântul e împânzit de o retea de mii de piramide care sunt construite dupa aceeasi tehnologie. Aceste piramide sunt raspândite pe toate cele cinci continente, sau chiar pe fundul oceanelor. Unele piramide au în mod cert zeci de mii de ani vechime. Astfel, unele piramide uriase cum ar fi cele din China sunt deja acoperite de straturi de pamânt care s-au depus în mod natural, au pe ele vegetatie si chiar asezari umane. Alte piramide se afla scufundate pe fundul unor oceane de 12.000 de ani sau chiar mai mult. Este evident în acest caz ca civilizatiile care le-au construit erau mult mai vechi decât aceste realizari ale lor.

Ca sa mentionam câteva date mai precise, exista aproximativ 250 de piramide în China, 175 de piramide în Egipt, au mai fost descoperite piramide în Grecia, Italia, Bosnia Hertegovina, Austria, Tahiti, Insulele Mauritius, Taiwan, zeci de piramide pe insulele Oceanului Indian, în insulele Canare, în Sudan. Cu totul remarcabil în constructia piramidelor a fost poporul mayas. Mayasii au construit mai multe piramide decât toate celelalte civilizatii la un loc. Astfel, în America Centrala au fost numarate aproximativ 10.000 de piramide raspândite în Bolivia, în Peru, în Teotihuacan (Mexic). Au fost identificate piramide chiar si în Antarctica.

Dincolo de aspectul numeric, aceste piramide au calitati si capacitati care îi uimesc pe savantii zilelor noastre. Recent, observatiile facute de mai multi cercetatori (printre care Jacques Grimault, Patrice Pooyard sau Nassim Haramein), au aratat ca toate aceste piramide (si mai sunt si alte constructii megalitice la fel de surprinzatoare), sunt într-un anume mod interconectate între ele. Aceste constructii sunt aranjate într-un ansamblu coerent foarte precis. Modul în care au fost amplasate, precum si datele lor tehnice, indica fara nicio urma de îndoiala detinerea unor cunostinte avansate în matematica, astronomie, ori în geofizica Pamântului. Aceasta concluzie, bineînteles, contrazice opinia savantilor conventionali care mai sustin înca si astazi ca piramidele au fost construite de oameni aflati într-un stadiu cultural si tehnologic primitiv.

Noile descoperiri ale efectelor de piramida ne fac astfel sa recunoastem si mai mult uimitoarea întelepciune a celor care au trait cu zeci de mii de ani în urma pe aceasta planeta. Întelegem si suntem recunoscatori ca aceasta vasta retea de gigantice piramide existente pe Pamânt are chiar si acum un rol activ, anume acela de a mentine planeta noastra sanatoasa.

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum

%d blogeri au apreciat: