Cum sa creezi in casa ta o atmosfera care sa te inspire si sa te calmeze

Energia din casa noastra ne influenteaza viata. Trebuie sa facem o „curatenie generala”  pentru a elimina toate fluidele negative. În acest fel, corpul nostru si casa in care stam vor vibra la acelasi nivel cu visurile noastre.

Într-o casa în care predomina o atmosfera placuta, întotdeauna vor avea loc discutii de suflet, va fi usor sa muncesti si va fi placuta odihna.

Locul în care petreci cea mai mare parte a timpului trebuie sa fie locul în care vrei sa fii si sa creezi lucruri minunate.

 Aprinde lumânari cu salvie

Aprinde lumânari cu parfum de salvie sau levantica. Ele vor curata energia casei tale. Dupa o cearta sau o bataie, mirosul de salvie va alunga energia negativa. Mergi cu lumânarea aprinsa în fiecare camera din casa ta si roteste-o dupa acele ceasornicului, gândindu-te la ceva frumos. 

Întreaba-te: «Chiar am nevoie de acest lucru?»

Odata la doua trei luni mergi prin casa, analizeaza lucrurile pe care le ai si întreaba-te daca ai nevoie de ele. Vezi pe care poti sa le donezi, pe care sa le arunci si pe care sa le dai unui apropiat.

De regula, noi oamenii, adunam prea multe lucruri pe care nu le utilizam vreodata. Pastrând aceste lucruri acasa nu facem decât sa ocupam spatiu. Sa scapi de anumite lucruri de care nu mai ai nevoie este foarte benefic.

Lucrurile pe care le pastram pot spune multe despre noi, asa ca în timp ce scapi de ele ai putea afla foarte multe despre tine.

Lampa din sare roz de Himalaya

Lumânarile din cristal emit vibratii puternice care ne fac sa ne simtim bine doar daca ne uitam la ele. Culoarea roz sau portocalie ne influenteaza atât psihic cât si fizic. Aceste culori ne trezesc sentimente de siguranta si încredere. Se mai spune ca lumina acestor lampi influenteaza benefic sistemul nervos, rinichii si vezica urinara.

Cântatul si dansatul

Miscarea corpului în ritmul emotiilor tale poate vindeca sufletul si cugetul. Cânta de parca nimeni nu te aude. Asculta-ti universul interior. Atunci când dansezi sau tipi cu pasiune, îti umpli casa de energie pozitiva, de vibratii de fericire.

Lumânari din ceara de albine

Aprinderea lumânarilor care sunt create din ceara de albine suta la suta naturale are un efect pozitiv asupra atmosferei din casa noastra. Ceara de albine reda o lumina galbena care ne calmeaza. Aceasta lumina reduce stresul si ne binedispune. În acelasi timp, ionii negativi emisi curata aerul, ucid factorii alergeni si alte substante iritante.

Mai mult decât atât, ceara de albine are un miros incredibil, de miere, care este atât de gustos. Într-adevar, calmeaza sufletul.

Meditatia

Energia pozitiva poate fi adusa în casa ta si prin intermediul meditatiei. Aceasta practica are o multime de beneficii. În casa unor persoane care practica meditatia întotdeauna vei simti o energie pozitiva.

Uleiurile esentiale

Uleiurile esentiale sunt o alta modalitate de a da un miros placut si o energie pozitiva casei tale.  Fiecare ulei are caracteristicile sale si poti sa alegi care dintre ele îti este mai placut. Mirosul de piersic, lamâie sau grapefruit îti vor crea buna dispozitie. Levantica va avea un efect de calmare si este uleiul perfect pentru ameliorarea stresului si pentru relaxare.

Sursa

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum

%d blogeri au apreciat: