Universul iti indeplineste toate dorintele

Te-ai gândit vreodata ca toate dorintele noastre se realizeaza?

Stiu ca pare un stereotip, o chestie pe care ai auzit-o de mii de ori, dar chiar asa este. TOATE dorintele noastre se realizeaza.  Multi dintre noi, insa,  îsi formuleaza gresit dorintele sau în general nu îsi doresc nimic.

 Înteleg ca prima ta reactie la aceasta declaratie este sa ma contrazici.

„Nu este adevarat, nu m-am gândit niciodata la un accident rutier, la vreo boala si nici nu-mi imaginam ca voi avea asemenea probleme. Întotdeauna am visat la fericire, sanatate si prosperitate…”

Chiar daca dorim sau nu dorim,  în aceasta lume totul este viu. Vii sunt si gândurile noastre.

Universul receptioneaza gândurile noastre sa niste impulsuri de energie si le realizeaza cu strictete.

Universul ne îndeplineste dorintele, daca noi „îl hranim” cu iubire. Este un schimb care se efectueaza cu rigurozitate, iar daca o veriga se rupe, ce-a dea doua are de suferit.

Universul nu întelege cuvintele  da sau nu sau pe cele abia deslusite.  Pentru el nu exista notiuni emotionale precum „pozitiv” sau „negativ”, „frica” sau „bucurie”.

Totul depinde de cantitatea de energie pe care o investim în gândurile noastre. Se întâmpla uneori ca ne-am gândit la ceva si în acelasi timp ne-am speriat.

Frica a fost atât de puternica încât a creat un impuls puternic de energie si, indiferent ca gândul a fulgerat în creierul tau, Universul l-a înteles ca pe o sarcina pe care este obligat sa o îndeplineasca.

Analizeaza modul în care gândesti. De exemplu, uneori gandesti asa

„Acum sunt vremuri grele, e greu sa îti gasesti un job bun, sa îti cumperi o casa si în general sa îti cumperi ceva”. Iar plângerile pentru viata ta nefericita încep sa curga, ne certam sotii sau sotiile, totul în jur este rau si nimic nu este asa cum ne dorim.

Universul îti va oferi ceea ce ai comandat, si anume – „vremuri grele”, „probleme cu jobul”, „nu poti cumpara o casa”, si îti va aduce mai aproape „rudele si sotii care fac totul prost”, îti va oferi acea „viata nefericita” asa cum ai gândit-o tu.

Tu esti scenaristul vietii tale.

Ce trebuie sa faci ca sa îti schimbi viata in bine?

Schimbarile în viata noastra sunt împiedicate de cuvântul „daca”, care traieste în trecutul si in prezentul nostru si pe care îl caram dupa noi si în viitor. OPRESTE-TE! Imagineaza-ti ca acest „daca” nu a fost niciodata în viata ta

Raspunde sincer la aceste întrebari: Ce îti doresti cu adevarat? Ce îti aduce fericire si armonie? Daca ai fi avut o bagheta magica, ce ai fi facut?

Imagineaza-ti viitorul: La ce visezi: Ce ai vrea sa obtii peste un an?

Tine minte ca Universul îti îndeplineste dorintele în schimbul iubirii pe care o porti în suflet. Cu cât mai multa iubire ai în tine, cu atât mai repede se îndeplineste ceea ce gândesti.

Iar acum permite-ti sa visezi. Imagineaza-ti ca toate dorintele tale S-AU ÎNDEPLINIT. Multumeste-i destinului pentru ceea ce esti. Multumeste-i Universului care îti îndeplineste dorintele  si multumeste-i lui Dumnezeu pentru ca a creat o lume magica. Multumeste-i mamei si tatei pentru ca ti-au dat viata si multumeste-ti tie pentru ca existi.

Învata sa gândesti pozitiv

Ia exemplu de la specialistii în marketing care de la început au un scenariu pozitiv pentru dezvoltarea companiei. Daca în acest plan crede întreaga companie, atunci succesul acestuia este garantat! Chiar FUNCTIONEAZA! Imagineaza-ti o viata noua, în care nu exista tristete si greutati.

Tine minte ca esti un magician si ca totul depinde de starea ta de spirit. Esti responsabil pentru destinul tau si ai destule forte ca sa îti schimbi viata într-o directie buna.

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum

perfect-tour.ro%20 perfect-tour.ro%20 perfect-tour.ro%20
%d blogeri au apreciat: