Cuvinte care duc cu ele visuri

Sunt cuvinte care te vor pune pe gânduri. Sunt cuvinte care duc cu ele visuri…Sunt cuvinte care trec prin mintea fiecarui om inainte de final…

Înainte sa mor, mi-as dori sa…

Cât de des ne gândim la ceea ce ne dorim cu adevarat. Nu vorbesc despre necesitatile zilnice, despre mâncare sau un acoperis deasupra capului, vorbesc despre alte lucruri. Despre modul în care ne traim viata, ce lasam în urma noastra, cum ne vor tine  minte oamenii.

Atunci când totul ne merge bine, s-ar parea ca suntem asezati pe o banda care ne duce de la un lucru la altul, de la un loc spre altul. Orele se transforma în zile, zilele în ani. Tineretea trece.

În fiecare an întelegem ca a trecut o anumita perioada de timp, însa nu am ajuns acolo unde ne dorim. Ne amintim despre scopurile pe care ne-am fi dorit sa le atingem si scoatem bifa din dreapta celor pe care nu le vom obtine vreodata.

Jalnic. Nu-i asa?

De fiecare data încercam sa gasim justificari pentru fiecare gând care ne aduce macar un strop de îndoiala. Asa traim, pâna când viata ne aduce fire albe în par si ajungem sa ingramadim dorintele nerealizate.

Ce sa facem?

Genii în time-management te-au obligat sa scrii 100 de activitati, iar în dreptul fiecareia sa scrii un anumit termen de realizare. Acest lucru nu functioneaza pentru toti, din pacate. Unii pierd.

Îti propun sa privesti în interiorul tau. Cauta adânc în sufletul tau si identifica dorintele cele mai arzatoare. Pe ele trebuie sa le scrii.

Fa asta.

Aminteste-ti cine a reusit deja sa ajunga acolo unde îti doresti tu. Ce a facut pentru asta? Acest lucru poate fi scris.

Nu este greu, nu?

De ce sa tergiversezi lucrurile? De ce sa nu faci asta chiar de mâine? În ciuda tuturor oprelistilor care ti se vor pune! Sa te trezesti mai devreme si sa începi sa lucrezi. Ce zici?

Sunt sigur ca o sa reusesti. Tu esti sigur? Ce zici?

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum

bijuteriidinargint.ro perfect-tour.eu%20
%d blogeri au apreciat:
vegis.ro%20