Cateva obiceiuri proaste care tradeaza adevarata ta personalitate

Toti avem obiceiuri de care ne este cam greu sa scapam. Ele reflecta anumite trasaturi ale caracterului nostru…

Îti rozi unghiile

Daca îti rozi des unghiile înseamna ca, de felul tau, esti perfectionist. Totul trebuie sa fie ideal si ai cerinte mari fata de propria persoana. Este laudabil faptul ca tinzi sa devii perfect, însa uneori trebuie sa îti permiti sa te relaxezi.

Storci cosurile

Potrivit psihologilor, obiceiul de a stoarce cosurile înseamna ca, inconstient, vrei sa fii mai deschis catre oameni. Altfel spus, inconstient, credem ca pielea noastra este o bariera între personalitatea noastra si mediul înconjurator, si, storcând cosurile, omul încearca sa distruga aceasta bariera.

Rasucesti parul pe deget

Obiceiul de a rasuci parul pe deget sau sa-ti aranjezi parul vorbeste despre îndoielile pe care le ai si care îti tulbura sufletul. Ai tendinta sa analizezi în cap scenarii sau situatii din trecutul tau, cautând raspunsuri potrivite si solutii.

Lasi vesela nespalata peste noapte

Vesela murdara, lasata peste noapte, este caracteristica oamenilor care de obicei amâna lucrurile pentru mai târziu si apoi le îndeplinesc în ultimul moment. Atunci când au planuri mari, scapa din atentie detaliile, iar ulterior nu reusesc sa-si îndeplineasca dorintele.

Manânci prea mult

S-ar parea ca dupa un prânz copios nu-ti mai doresti nimic sa manânci. Nu si tu.  Chiar daca ti-ai potolit foamea, oricum cauti sa mai manânci un biscuite, o ciocolata, un sandwich. Continui asa pâna simti ca stomacul tau va exploda.

Motivul ascuns este lipsa de dragoste si grija din partea celor din jur. Mâncând peste masura încerci sa acoperi golul din suflet.

Râzi zgomotos

Daca obisnuiesti sa râzi zgomotos în locurile publice, acest lucru înseamna ca simti o lipsa de atentie din partea celor dragi si astfel încerci sa o obtii. Printr-un râs zgomotos si fals încerci sa înabusi neîncrederea în sine si sa creezi impresia falsa a unui om fericit care nu are nevoie de nimic.

 Îti pocnesti degetele

Se spune ca acest obicei este caracteristic mai mult barbatilor. Pocnirea degetelor vorbeste despre neîncrederea în sine si dorinta de a te proteja de cei din jur, într-un fel, speriindu-i cu zgomotul produs.

Nu-ti strângi patul dimineata

Daca nu-ti strângi patul dimineata, înseamna ca esti o persoana neorganizata care nu se poate baza pe propriile puteri, dar se lasa dus de val. În adâncul sufletului, asemenea persoane cred ca le asteapta sarcini mai importante, din acest motiv nu considera ca merita sa-si piarda timpul cu asemenea chestii.

Utilizezi cuvinte parazite în comunicare

Utilizarea cuvintelor parazite în comunicare demonstreaza ca nu esti capabil sa-ti urmaresti gândurile si în asa fel încerci sa încetinesti comunicarea, pentru a-ti rezerva timp sa gândesti si sa continui mesajul tau. Un asemene obicei este caracteristic pentru persoanele creative si active.

Deteriorezi etichetele de pe sticle

Daca ai tendinta sa rupi sau sa deteriorezi etichetele de pe sticle, înseamna ca tinzi spre o viata ideala si ca viata ta din prezent nu te satisface. În subconstientul tau vrei sa schimbi ceva ca sa obtii un echilibru în interior.

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum

%d blogeri au apreciat: