joi, septembrie 28, 2023
Extraterestrii printre noi

Desenele rupestre din pesterile Charama descriu extraterestri si OZN-uri

Departamentul de arheologie si cultura din Chhattisgarh, India, încearca sa obtina ajutorul agentiilor NASA si ISRO pentru câteva cercetari putin mai neobisnuite.

În pesterile din Charama s-au gasit multe picturi rupestre vechi de 10.000 de ani care descriu extraterestri si Obiecte Zburatoare Neidentificate (OZN), potrivit Times of India.

Conform arheologului JR Bhagat, picturile rupestre îi descriu pe extraterestri foarte asemanator cu cei din filmele de la Hollywood si Bollywood.

„Noile descoperiri sugereaza ca oamenii preistorici s-au întâlnit cu fiinte de pe alte planete sau cel putin si-au imaginat lucrul acesta. Curiozitatea oamenilor de stiinta a fost deja stârnita. Extinderea cercetarilor ese necesara pentru alte posibile descoperiri în zona. Din pacate, statul Chhattisgarh nu dispune de un expert în acest domeniu si avem nevoie de sprijin international”, sustine acesta.

Localizate la 130 de kilometri de Raipur, pesterile în care au fost gasite picturile sunt pe domeniul satelor Chandeli si Gotitola.

Exista câteva credinte printre localnicii în legatura cu reprezentarile din stânca. Una dintre acestea, este o legenda straveche transmisa oral. Stramosii localnicilor au transmis avertizari privitoare la ”oamenii rohela” – cei mici.

”Oamenii Rohela” veneau din cer cu un obiect zburator rotund si rapeau una sau doua persoane din sat, care nu se mai întorceau niciodata, potrivit localnicilor.

În ciuda timpului, picturile rupestre sunt efectuate în culori naturale ce s-au deteriorat foarte putin pe parcursul timpului, au afirmat arheologii.

Personajele tin în mâna niste obiecte asemanatoare armelor si sunt îmbracate în ceva asemanator costumelor spatiale, au adaugat acestia.

Vehiculele lor au antene, se sustin pe trei picioare si sunt identice cu Obiectele Neidentificate Zburatoare din filmele cu extraterestrii, a adaugat Bhagat.

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum

%d blogeri au apreciat: