Psihotronica, efecte, baze si conceptii

Desi majoritatea persoanelor ce aud cuvantul „psihotronica” se gandesc automat la manipulare psihica, aceasta cu siguranta poate fi folosita si in scopuri benefice in vindecare, transformare spirituala sau cercetare stiintifica. Aproape toate dictionarele definesc aceasta stiinta drept o disciplina biofizica ce studiaza interactiunile psihice la distanta. Cuvant de origine ceha, psihotronica este o stiinta interdisciplinara ce exprima o interactiune (legatura) intre fiintele vii si mediul inconjurator.

Asociatia de Psihotronica din Statele Unite (USPA) o defineste drept „stiinta relatiilor minte-corp-mediu, ce se ocupa de interactiunile dintre materie, energie si constiinta.”

De-a lungul vremii numerosi savanti si cercetatori s-au dedicat acestei discipline: Albert Abrams, Thomas Bearden, Jacques Benveniste, David Bohm, George si Marjorie De La Warr, Thomas Galen Hieronymus, Georges Lakhovsky, Ruth Drown, Peter J. Kelly, Donald Mattioda, Wilhelm Reich, Royal Rife , Nikola Tesla, Marcel Vogel etc.  

Cercetarile psihotronice includ :

-bioelectromagnetismul;

– biofotonii; 

-poluarea electromagnetica;  

-câmpurile morfogenetice;

-undele non-hertziene; 

-energia orgonica; 

-energia si puterea piramidei; 

-qi (chi);

-câmpurile cuantice; 

-undele scalare;

-energiile subtile; 

-energia punctului zero;  

aura corpului si alte lucruri vii

 -chakrele; 

-interactiunile inter-celulare îndepartate; 

-constiinta cuantica; 

-remisia spontana a cancerului si a altor boli; 

memoria si structura apei etc.

Principalul fenomen pe care psihotronica se bazeaza este cel de entanglement cuantic (incurcatura cuantica) : daca doua particule cuantice ce au fost impreuna candva sunt separate la distante foarte mari, orice influenta transmisa uneia, o afecteaza si pe cealalta.

Primele dispozitive psihotronice apar la inceputul anilor 1900 si au fost construite de catre Dr. Albert Abrams (profesor de patologie la Facultatea de Medicina a Univ.Stanford, California).

Aceste aparate aveau utilizari diagnostico-terapeutice si au stat la baza tuturor aparatelor mai mult sau mai putin ortodoxe construite mai tarziu numite aparate „psihotronice”, „radionice” sau „psionice”

Desi initial au fost construite in scop medical, ulterior acestea au inceput a fi utilizate si in scopuri distructive si de manipulare psihotronica. In fapt, toate dispozitivele radionice sunt si dispozitive psihotronice. A aparut astfel unul dintre cele mai interesante domenii ale psihotronicii si anume RADIONICA (arta de a pune rapid in rezonanta si de a face sa oscileze pe aceeasi frecventa de vibratie doua sisteme : oameni, plante, fenomene etc).

Termenul de „radionica” provine din combinatia cuvintelor „radiatie” si „electronica”. 

Radionica opereaza cu ajutorul unor dispozitive ce amplifica forta mentala actionand ca niste neuroni externi. Acestea emit semnale care fie modifica substanta organica, fie o distrug complet. Radionica a fost si este folosita cu succes ca metoda de vindecare si diagnosticare prin transmiterea la distanta a unei influente, folosind capacitatile extrasenzoriale ale operatorului sustinute si amplificate de un dispozitiv. Mecanismul de functionare al unui dispozitiv radionic seamana foarte mult cu cel al unui radioreceptor.

Radionica nu actioneaza direct asupra corpurilor ci asupra campurilor de energie subtila ce sustin viata si care nu sunt detectabile prin metode conventionale.

Ea depaseste cu mult barierele planului fizic bazandu-se pe principiile fizicii cuantice combinate cu cele ezoterice si spirituale. Eficacitatea si efectele ei sunt independente de distanta dintre operator si receptor. Acesta din urma se poate afla in prezenta operatorului sau la mii de kilometrii departare, moleculele si celulele organelor fiind aduse in rezonanta cu modelele de frecventa bioplasmatic-psihotronice.

Teoretic, domeniul de aplicabilitate al radionicii este nelimitat. Principalele beneficii sunt:

– determinarea cauzelor bolilor si vindecarea acestora;

– determinarea nivelului energetic si energizarea chakrelor;

– transmiterea de influente la distanta;

– stabilirea de „rezonante psihice”;

atingerea scopurilor;

– transformare spirituala;

– protectie psihica;

amplificarea fortei mintii si focalizarea acesteia asupra unui obiect, gand, intentie; 

– energizarea alimentelor etc.

Un dispozitiv radionic este in legatura cu trei elemente principale:

perceptia senzoriala a operatorului (cel care manipuleaza dispozitivul);

– tinta, sistemul sau persoana asupra careia se actioneaza;

campurile de forte si energii subtile ce actioneaza si creaza o punte de legatura intre dispozitiv, intentie si operator, respectiv persoana sau sistemul asupra caruia se actioneaza.

Cum sunt transmise semnalele psihotronice?

Pentru transmisia semnalelor psihotronice exista mai multe cai in functie de tipul dispozitivului folosit :

a) – Cu ajutorul dispozitivelor radionice care actioneaza prin asa-numitele unde scalare;

b) – Cu ajutorul dispozitivelor ce emit anumite tipuri de unde electromagnetice si care prezinta antene ELF speciale;

Studiile americane si rusesti au aratat ca frecventele extrem de joase (ELF) au un efect psihoactiv influentand constiinta umana. Ipolit Kogat atribuie undelor purtatoare ELF modulate cu „ganduri” drept cauza transmiterii semnalelor telepatice.

Radiatia de microunde pulsatorie cuprinsa intre 300 Mhz – 300 Ghz poate fi eficienta si periculoasa in manipularile oamenilor cu efecte fizice si psihice deosebite.

Semnalele video modulate psihotronic sunt transformate in fotoni. Acestia ating ochiul celui care priveste la TV urmand ca in stratul intermediar al retinei, semnalele psihotronice sa fie separate de purtatorul electromagnetic.

Impulsurile psihotronice ajung astfel in Sistemul Nervos Central unde produc diferite reactii fizice si psihice.

Radiatiile pe baza de microunde si ultrasunele influenteaza si ele Sistemul Nervos provocand insomnii grave ce conduc la ruinarea fizica si psihica a victimei.

Radiatiile pe baza de infrasunete (7Hz) pot distruge atat Sistemul Nervos Periferic cat si Sistemul Nervos Central.

De asemenea, transmiterea de radiatii electromagnetice ce corespund frecventelor cerebrale ale victimei sunt folosite frecvent in transmisiile psihotronice.

Cu ajutorul acestora pot fi induse o multitudine de stari emotionale printre care : teama, euforie, ura sau diferite sentimente, victima pierzandu-si aproape complet vointa.

Folosind frecventa radio de 425-450 Mhz, in experimentele de la Montauk, se controlau gandurile unei persoane !!

S-au construit diferite tipuri de dispozitive psihotronice precum : Osciloclastul, Tunul cu infrasunete, Neurofonul, Generatorul Orgonic, LPOM, Tepaphone, Masina Hieronymus, Masina Priore, DeLaWarr Camera, Wishing Machine, Psionic Vampire, Magnetron Box,V2K, etc, despre unele cunoscandu-se suficiente date, insa, cea mai mare parte ramane inca sub lacat. 

 

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum

%d blogeri au apreciat: