vineri, iulie 19, 2024
Psihologie

Expune-ti viata personala cat mai putin!!!!

Cu cât mai putini oameni stiu despre viata ta privata, cu atât mai fericita va fi aceasta.
Ar trebui sa ai grija atunci când alegi persoanele care merita sa fie la curent cu toate detaliile vietii tale personale.
La urma urmei, nu toata lumea merita sa îti cunoasca secretele, visele si obiectivele.
Cu cât cercul de persoane de încredere este mai larg, cu atât este mai rau. Prin urmare, nu este o idee buna sa împartasesti altora detalii despre tine.
Adevarul este ca nu toate persoanele prezente în viata ta au doar intentii bune.
Asadar, înainte de a începe sa comunici orice informatie personala, trebuie sa te asiguri ca o faci cu persoanele potrivite, care nu o vor folosi în detrimentul tau.
Iata 6 domenii din viata ta personala pe care trebuie sa le tii secrete fata de ceilalti, indiferent de dorinta ta de a le împartasi cu oricine.
În viata, multe lucruri sunt mai valoroase decât banii si bunurile materiale. Dar asta nu înseamna ca toata lumea ar trebui sa stie ce ai în portofel. De asemenea, banii pot fi principalul motiv de rupere a unei relatii.
Deci, indiferent cât de buna este masina pe care o conduci sau cât de mult câstigi pe saptamâna, nu le spune tuturor despre asta. Mai ales persoanelor care pot profita de aceste informatii.
Fii modest – aceasta te va feri de multe probleme.
Cu totii am avut momente neplacute în trecut, dar nu ar trebui sa le lasam sa ne determine viitorul. Cel mai bun lucru pe care îl poti face este sa renunti. Iar daca acest lucru ti se pare prea dificil pentru tine acum, macar încearca sa limitezi pe cât posibil discutiile despre nemultumirile tale cu ceilalti.
Nu uita ca negativitatea este foarte obositoare. În viata ar trebui sa existe pozitivitate, asa ca încearca sa te concentrezi pe prezent.
3. Faptele tale bune
A face lucruri bune este într-adevar de admirat. Dar lauda anuleaza orice fapta buna. Se pare ca ai facut-o doar pentru a-i impresiona pe ceilalti, nu din bunatatea inimii tale.
Trebuie remarcat faptul ca majoritatea celor mai mari filantropi ai planetei îsi pastreaza întotdeauna anonimatul.
Fa bine, dar nu de dragul tau. Fii constient de motivele actiunilor tale.
Daca îti doresti cu adevarat sa îti atingi obiectivele, nu vorbi despre ele. Daca împartasesti un vis cu persoana nepotrivita, îl poti distruge înainte ca acesta sa devina realitate. Confidentialitatea înseamna putere.
Faptul ca nu spui tuturor lucrurile bune din viata ta te va feri de invidie si gelozie, pentru ca nu poti strica ceea ce nu cunosti.
Într-o lume în care toata lumea este obsedata sa împartaseasca informatii detaliate despre ei însisi, încearca sa fii diferit si lasa-ti urmatoarea miscare sa fie un mister pentru toata lumea.
5. Problemele tale de familie
Daca îti etalezi viata de familie, devii o tinta usoara pentru persoanele cu intentii rele. Exista secrete si probleme care nu trebuie scoase din casa.
Prietenii tai nu trebuie sa stie despre toate secretele din casa ta.
Trateaza secretele de familie cu respect, ca si cum ar fi ale tale. In schimb, te poti astepta ca ei sa faca acelasi lucru pentru tine.
Oamenii cauta iluminarea în tot felul de locuri. În cele mai multe cazuri, acestia recurg la religie si filozofie. Indiferent de calea pe care o alegi pentru tine, nu încerca sa o impui unei alte persoane. Este posibil ca acel ceva in care crezi tu sa nu fie interesant pentru ceilalti, iar acest lucru te va lovi în orgoliu si te va face sa pui la îndoiala realitatea.
De asemenea, deciziile privind stilul de viata al altor persoane nu ar trebui sa te afecteze daca nu vrei aceasta.
In concluzie: cauta sa iti pui cat mai putin pe tapet viata personala. Fii fericit, asa cum stii si cum poti! Incearca sa te indepartezi cat mai repede si cat mai mult de persoanele nocive din viata ta!

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum