vineri, iulie 19, 2024
Teoria Conspiratiei

Secretul Americii: Zona 51

Timp de multi ani s-au facut speculatii asupra a ceea ce se intampla cu adevarat intr-o regiune indepartata din desertul Nevada ,langa Roswell ,New Mexico ,regiune care a ajuns sa fie cunoscuta drept Zona 51 .Este un fost aerodrom care, in 1955, a fost transformat intr-o baza ultrasecreta pentru producerea avioanelor de spionaj si care a devenit faimos pentru caracterul sau secret si incidentele bizare .Nici macar numele aerodromului nu este recunoscut de catre guvernul SUA ,dar pare aproape sigur ca acolo se intampla ceva despre care publicul nu trebuie sa stie .

zona 51 ,locul secret al Americii

Varianta oficiala sugereaza ca zona este o baza militara de teste . Singura informatie concreta disponibila este localizarea geografica -stim ca se afla la nord de Las Vegas . Dincolo de acest lucru ,intram intr-o adevarata retea de conspiratii si perdele de fum .Putini sunt cei care stiu ce se intampla cu adevarat acolo . Deoarece perimetrul este protejat de o zona aeriana in care este interzis accesul oricaror nave ,inclusiv din spatiu, pare imposibil sa deslusim orice informatie credibila .Armata pare sa adopte masuri excesive pentru a impiedica accesul .Daca zona este o baza militara de tragere ,acest lucru este justificat .Cu toate acestea , interdictiile legate de acces par cel putin severe.Zona este inconjurata complet cu garduri supravegheate prin sute de camere de securitate cu circuit inchis   ,  demne   de un  zid   al  Berlinului   din  epoca  moderna .Semnele din apropiere ii avertizeaza pe intrusi ca risca sa devina victimele fortei si violentei ,ba chiar sa fie ucisi daca patrund in perimetrul bazei .Se pare ca cineva este foarte interesat sa tina oamenii la distanta .Drumurile care inconjoara acea zona sunt pazite de masini de camuflaj cu placute de inmatriculare ale guvernului .Sunt conduse de barbati in uniforme militare pentru desert ,dotati cu pusti de asalt M16 . Mai mult, drumurile sunt pline de senzori care transmit miscarile oricarui vehicul care trece prin zona .Toate aceste lucruri nu par sa indice o baza militara conventionala.

secretul americii zona 51

Acum ,dupa ce avioanele de spionaj au fost construite si retrase din Zona 51 ,nu se stie pentru ce mai este folosita aceasta zona .Tot ceea ce stim este ca exista un vast aerodrom care nu este trecut pe nici o harta .Cativa curiosi indrazneti si-au riscat viata ,fotografiind zona de pe dealurile din apropiere si sunt disponibile cateva fotografii surprinse de satelitii rusi si comerciali -inclusiv o fotografie cu un hangar recent construit , ceea ce infirma teoriile ca Zona 51 ar fi fost inchisa de catre guvern .

Conform unei teorii , zona reprezinta un centru de cercetare pentru studiul OZN-urilor si pentru construirea faimoaselor elicoptere „negre „.Fara indoiala ,OZN-urile ar avea nevoie de un loc unde sa fie duse pentru a fi studiate ,de exemplu in perioada de dupa incidentul Roswell din anii ’50 ,cand , la o ferma din New Mexico a fost recuperata epava a ceva ce se zvonea a fi o farfurie zburatoare .Desigur ,este posibil si ca guvernul SUA sa incerce sa reproduca aici tehnologia furata de la nava extraterestra ( vezi si http://turnulluibabel.wordpress.com/2013/05/28/roswell-extraterestrii-printre-noi/).

zona 51 si extraterestrii

O teorie si mai tulburatoare si mai bizara sustinuta de unii este ca in acea zona sunt tinuti captivi extraterestrii vii ,recuperati de pe nava lor spatiala .Cine stie ce li s-ar fi putut intampla eventualilor extraterestrii ramasi in urma presupusei prabusiri a unui OZN la Roswell ? Daca asa stau lucrurile ,s-ar parea ca autoritatile stau pe o bomba cu ceas . Daca intr-adevar extraterestrii au reusit sa ajunga pe Pamant inseamna ca tehnologia lor este mult superioara celei de care dispunem noi .Daca ar fi tinuti in viata in Zona 51 ,posibilitatea ca ei sa evadeze si sa ajunga la noi nu poate fin ignorata -iar consecintele unui astfel de exeperiment ar fi potential catastrofale .Viitorul ne va da un raspuns …

sursa :National Geographic si Stiinta si Tehnica

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum