Rezonanta Schumann si accelerarea fenomenelor

Timpul accelereaza. De mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul (ritmul cardiac) al Pamantului a fost de 7.83 cicli pe secunda (sau Hz).

Armata a folosit acest lucru ca pe o referinta foarte fiabila. Cu toate acestea, din 1980 aceasta valoare a crescut încet. Unii oameni de stiinta cred ca aceasta este în crestere mai rapida decât putem masura…

Ce spun fizicienii ?

Universul este în expansiune. Distantele interstelare sunt din ce în ce mai mari. Cum facem ca relatia dintre spatiu, timp si viteza luminii sa compenseze asta?

rezonanata schumann si accelerarea fenomenelor

Modificarile distantelor interstelare sunt masurabile; viteza luminii este constanta si este masurabila.

Dar…pot fi masurate modificarile Timpului? Sau acesta este un paradox în sine? Cum putem masura potentialul schimbarii Timpului în sine, daca se schimba în timp ce noi încercam sa-l masuram?

De exemplu, ipotetic vorbind, daca încercati sa masurati un bat din curte care scade în lungime fata de un al doilea bat din curte, care de asemenea scade în lungime în acelasi ritm ca si primul si, daca totul în jurul nostru (inclusiv noi) scadem în lungime în acelasi ritm, niciodata nu s-ar confirma ca o astfel de schimbare, ar fi avut loc. Deci, daca ne uitam la relatia dintre spatiu, timp si viteza luminii( S = c x t), daca extinderea spatiului este masurabila si viteza luminii este înca constanta, cât poate fi acceleratia Timpului?

Nu-i de mirare ca se spune: „cu cât esti mai în vârsta, cu atât mai repede trece timpul”. Omenirea se straduie continuu sa faca vehiculele, tehnologiile si procesele mai rapide, dar niciodata nu pare a avea suficient timp.

Tot mai des oamenii sugereaza ca timpul se accelereaza.

Unii spun:”îmi pare ca nu am suficient timp pentru a face tot ceea ce mi-am propus” sau „cum a trecut asa repede timpul?”.

Anii cu siguranta zboara mai repede decât oricând si exista un motiv stiintific a accelerarii timpului. Exista, de asemenea, o serie de motive pentru care noi suntem într-o schimbare atât de rapida si totul este legat de aceasta accelerare. Fiintele umane sunt din ce în ce mai constiente si oamenii sunt atrasi spre spiritualitate si dezvoltare personala în numar mai mare decât oricând înainte.

De ce se intampla asta?

Oamenii de stiinta au descoperit în urma cu mai multi ani ca Pamântul emite un puls. Acest puls sau frecventa care a fost comparata cu bataile inimii a fost stabila la aproximativ 7.8 cicli pe secunda pentru mii de ani.

In jurul anului 1980 bataile inimii Pamântului au inceput sa se accelereze. Unii oameni de stiinta cred ca Pamântul se va opri de fapt, din rotatie, atunci când acest puls ajunge la 13 de cicli pe secunda (13 este urmatoarea valoare din sirul Fibonacci). Se crede ca Pamântul va ramâne astfel pentru aproximativ 3 zile si apoi începe din nou rotatia în directie inversa.

rezonanta schumann

Acest lucru va duce la o inversare a câmpului magnetic din jurul Terrei, poate si a polilor, dar ce se va întâmpla dupa acest moment este neclar. 

Toate acestea se datoreaza aceastei rate – puls tot mai mari pe care o simtim ca si cum timpul se accelereaza.

De ce „simtim” ca ca timpul se misca mai repede decat obisnuia sa fie? Ceea ce noi o data percepeam a fi o perioada de 24 de ore, acum se simte doar ca 16 ore. Ceasurile noastre continua sa evolueze în secunde, minute si ore si înca faceti clic pe o zi întreaga în 24 de ore, dar din cauza batailor accelerate ale inimii Pamântului, noi percepem aceasta de cel mult 16 ore.

Cercetatorii spun ca accelerarea Timpului si procesele energetice planetare si ale fiintei umane se vor accelera continuu pana cand ne vom situa in Punctul Zero, moment in care constiinta oamenilor va expansiona catre infinit si vom avea acces instantaneu la Cunoasterea Universala.

Gregg Braden despre centura fotonica si rezonanta Schumann

Gregg Braden, cunoscutul scriitor american, spune ca Pamântului trece prin Centura Fotonica a galaxiei iar Pamântul îsi încetineste rotatia. În acelasi timp, exista o crestere a frecventei de rezonanta a Pamântului (rezonanta Schumann). Când Pamântul se va opri din rotatie si frecventa de rezonanta ajunge la 13 Hz, vom avea un câmp magnetic de Punct Zero. Pamântul va fi oprit, iar în 2 sau 3 zile, va începe transformarea pentru a incepe rotatia în directia opusa. Acest lucru va produce o inversare în câmpurile magnetice din jurul Terrei.

Frecventa de baza a Pamantului, sau „bataile inimii”, (numita Rezonanta Schumann, sau RS) este în crestere . Desi variaza între regiuni geografice, de zeci de ani valoarea generala a fost de 7,8 cicli pe secunda. Acest lucru a fost odata considerat a fi o constanta; comunicatiile militare la nivel mondial s-au dezvoltat pe aceasta frecventa. Gregg Braden a gasit datele colectate de cercetatorii norvegieni si rusi cu privire la aceasta (nu sunt raportate pe scara larga în SUA; singura referire la RS poate fi gasita în sectiunea de referinta Seattle Library, si este legata de vreme; stiinta recunoaste ca RS este un indicator sensibil al variatiilor de temperatura si conditiilor meteorologice la nivel mondial iar Braden, de asemenea, este de parere ca RS poate fi un factor important în furtunile puternice, inundatii, si schimbarile climatice din ultimii ani.)

rezonanta schumann si accelerarea fenomenelor

În timp ce rata „pulsului” Paamântului este în crestere, intensitatea câmpului magnetic, pe de alta parte, este în scadere. Potrivit profesorului Banerjee de la Universitatea din New Mexico, câmpul magnetic planetar a pierdut pâna la jumatate din intensitate în ultimii 4000 de ani. Si acest nivel de câmp este un precursor pentru inversarile polare magnetice. Prof. Banerjee este de parere ca o alta inversare de poli este iminenta. Gregg Braden considera ca aceste schimbari sunt asociate cu înregistrarile geologice care indica inversari magnetice ciclice temporal, ce au avut loc în istoria Terrei. Pe scara timpului, au existat destul de multe.

Rezultate posibile:

1. Timpul va parea accelerat pe masura ce se apropie de Punctul Zero. O zi de 24 de ore va parea de aproximativ 16 ore sau mai putin. Amintiti-va ca Rezonanta Schumann (sau „bataile inimii” Pamantului) a fost 7,8 Hz mii de ani, dar a crescut din 1980. Este la aproximativ 13 Hz în prezent.

rezonanta schumann

2. Punctul Zero sau Schimbarea Erelor a fost prezisa de catre popoarele antice de mii de ani. Au fost multe schimbari, inclusiv cea care apare mereu la 13.000 de ani, la fiecare jumatate a 26.000 ani, cunoscuta ca Precesiunea Echinoctiilor.

3. Punctul Zero sau schimbarea polilor magnetici, probabil, se va întâmpla în curând. 

4. Se spune ca dupa ce planeta va atinge Punctul Zero, Soarele va rasari din partea de Vest si va apune în Est. Evenimente anterioare ale acestei schimbari au fost gasite în relatarile scrise ale vechilor civilizatii.

5. Cele mai multe tehnologii pe care le stim nu vor mai functiona. 

6. Corpul nostru fizic se va schimba pe masura ce ne apropiem de Punctul Zero.

surse: Wikipedia, evz.ro; 

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum

%d blogeri au apreciat: