joi, septembrie 28, 2023
Psihologie

Fii alt om in anul ce va veni

Pana la finalul anului incearca sa-ti rezolvi problemele grave din viata ta si sa mergi pe alt drum.

Fiecare dintre noi avem probleme pe care ne straduim sa le rezolvam pâna la la finalul anului, pentru a începe un nou an fara stari de tristete si datorii. Pentru acest lucru urmeaza cativa pasi simpli. 

1. Lasa-i sa plece pe oamenii care nu împart aceleasi viziuni cu tine. Invidiosii, raufacatorii, fostii iubiti sau iubite sau pur si simplu oamenii neplacuti care nu îti vor face viata mai frumoasa. Învata sa le spui „nu!” si sa-ti iei ramas bun pentru totdeauna de la trecut. Începe o noua fila din romanul vietii tale.

2. Este recomandat sa treci în anul ce va veni într-un interior nou. Renunta la mobila veche si la toate lucrurile depozitate prin magazie. Fara regrete arunca tot ce nu mai utilizezi. Fa mutari ale mobilei sau chiar renovare totala a casei tale. Te va ajuta sa schimbi energia din casa. Fa din casa ta o zona de confort si caldura, unde te vei relaxa si vei capata putere.

3. Scapa de datorii. Daca este imposibil, macar scapa de o parte dintre ele. Îndeplineste-ti toate promisiunile, fara sa amâni. Asa vei putea scapa de negativismul care te urmareste din cauza sarcinilor care nu au fost îndeplinite pâna la capat. Daca ai decis sa repari ceva, sa cumperi ceva, fa acest lucru pâna la sarbatorile de iarna.

4. Scapa de frici. Daca nu poti sa le faci fata unora dintre ele, cere ajutorul specialistilor. Tine minte ca majoritatea fricilor noastre sunt niste iluzii si cel mai des ne este frica de necunoscut si de îndoieli. Fa primul pas spre sine si îti va fi mult mai usor sa obtii succese. Frica îi face prizonieri pe oameni si nu le permite sa se dezvolte.

5. Renunta la obiceiurile proaste. Daca întârzii permanent, trezeste-te mai devreme, învata sa economisesti timpul. Lasa fumatul. Lupta pentru tine.

6. Renunta la jobul pe care îl urasti cu tot sufletul. Daca nu traiesti emotii pozitive în locul în care petreci cel mai mult timp, atunci aceasta munca nu îti va aduce nicio satisfactie. Nu ramane agatat de functie si nu încerca sa te convingi ca munca ta este extrem de importanta. Fa ceea ce îti place.

7. Renunta la toate judecatile fata de tine. Nu încerca sa fii egalul oamenilor care te înconjoara. Nu fugii dupa stereotipurile frumusetii si ale succesului. Mergi pe propriul drum si bucura-te de viata.

8. Renunta la gândul ca nu ai o situatie financiara excelenta. Creaza un plan de actiuni, cauta noi metode de a obtine bani. Probabil, ai un hobby pe care îl practici în timpul liber. Transforma-ti activitati-le de relaxare în afacerea vietii tale si atunci vei munci pentru tine, obtinând în acelasi timp o satisfactie incredibila.

9. Nu fa promisiuni pe care nu le vei putea îndeplini. Învata sa refuzi oamenii, daca stii ca nu vei putea sa le îndeplinesti rugamintile. Nu te justifica. Pur si simplu înceteaza sa mai fii politicos cu toti. Asa nu vei mai fi nevoit sa te justifici si sa cauti timp liber pentru a îndeplini sarcini în plus.

10. Înceteaza sa te mai plângi. Nu te ierta. Cauta puteri pentru a merge mai departe. Fa în fiecare zi exercitii în fata oglinzii. Priveste-te în ochi si spune-ti ca esti un om fericit. Vei reusi! Grijile vor disparea, iar tu vei gasi forta sa treci peste toate greutatile.

Începe toate aceste actiuni imediat. Nu te lasa pacalit la gândul ca mai este timp pana incepe noul an. Nu-ti fura sansa la succes si noroc!

 

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum

%d blogeri au apreciat: