Energie punct-zero si profetii omenirii

Probabil cel mai mare mister nedezlegat al omenirii este legat de profetii, de profeti, de oameni iluminati care au primit darul, informatia, calea. O sursa divina? Un loc infinit de informatii? Cine e cel care ofera aceste indicii profetilor? Le primesc sau pur si simplu acceseaza un camp, o poarta, o energie informationala? Au existat intotdeauna profeti, mai exista chiar si acum vizionari care imping omenirea inainte. Mai mereu exista cativa oameni “altfel” care au putut prezice, inventa, atentiona inainte ca unele evenimente sa sa intample. Altii au primit revelatii, altii le-au folosit ca sfaturi, altii in inventii, teorii, etc. Unii au fost condamnati la moarte pentru ca cercetarile lor demonstrau ca Pamantul e rotund, altii au fost arsi pe rug pentru ca teoria lor legata de fulgere era de ordin natural si nu din ordinul Zeilor. Altii, foarte multi altii au suferit diverse insulte si blasfemii, insa fara ei, acesti “altfel”, lumea noastra si acum putea ramane doar la nivelul de pestera. Ei sunt cei in care majoritatea au aruncat cu pietre insa dupa mii de ani cei care au facut acest lucru si-au recunoscut greseala. Fiecare suflet iluminat a avut intotdeauna o sursa. Intrebarea noastra e: de unde vine aceasta sursa? Cunoaste cineva aceasta sursa? Cum se face ca unii oameni reusesc sa acceseze ceea ce majoritatea nu reusesc?energie punct zero si profetiile omenirii

In foarte multe cazuri fiecare dintre noi a avut macar o singura data in viata sentimentul de “deja-vu”, ca si cum ai primit informatia a ceea ce se va intampla cu mult inainte de a se intampla. Poate oare fiinta noastra sa prinda o legatura cu infinitul informational si sa isi decodifice singur ceea ce se va intampla in viitor? Cu siguranta DA! Insa nimeni nu cunoaste sursa misterioaselor puteri de predictie. Stiinta vorbeste tot mai des de acel Punct-Zero.

Viul, infinitul, divinul, informatia, Dumnezeu, lumina; stiinta incerca sa-i dea acestei stari un nume. Putem sa o numim Punct-Zero, Energie Punct-Zero, Camp Punct-Zero, o dimensiune diferita de tot ceea ce se cunoaste si intelege pana in prezent legat de psihicul, mentalul, spiritualul, fizicul si infinitul universal.

Sentimentul de “deja-vu”, perceptia, revelatia, profetia, am putea sa le concentram toate in Punctul-Zero. Unii cercetatori cred ca toate sufletele, iluminatii, profetii se concentreaza, focalizeaza si primesc informatii prin Punctul-Zero, unde un manunchi de energii, incarcaturi electrice din fiecare gand, actiune sau eveniment din trecut, prezent si viitor este inmagazinata. Campul-Zero se crede a fi tot ceea ce a fost, este si va fi, in gand, comportament, sentiment, actiune, de fapt orice implica energie si care a fost depozitat intr-un camp infinit si continuu ce contine propriu-zis toata informatia timpului infinit, trecut, prezent si viitor.energie punct zero si profetii omenirii

Conceptul campului Punct-Zero face parte din teoria ca Universul ocupa mai mult decat cele trei dimensiuni spatiale, inaltime, latime si adancime. Acest concept este cunoascut astazi sub denumirea de “Teoria Stringurilor” (sirurilor). In teoria stringurilor exista a 11-a dimensiune (Teoria M) ce face referire la lucrurile imaginate. Ele sunt foarte mici,  amestecate, sau compacte si curbate. O spirala infinita prin spirala, ceea ce ar putea duce spre o intelegere a unei alte dimensiuni paralele.

Zeci de culturi antice descriu existenta unei “roti cosmice” a cunoasterii, ce doar anumiti  oameni (experimentati, meditativi, iluminati) au abilitatea sa o acceseze. Hindusii fac referire la “Akashic Record” iar ideea din spatele ei este legata de toata informatia din Univers ca fiind un fel de preexistenta si aproape orice individualitate ar putea de fapt prin accesare cu infinitul sa capteze orice informatie din trecut, prezent si viitor. Ca urmare, oamenii meditativi, spirituali, focalizati pe auto-iluminare pot accesa acest spirit infinit. Fiecare om e capabil sa perceapa aceasta Forta cu conditia sa se focalizeze in cele patru entitati universale: spirit, mental, fizic si infinit. Ei sunt cei patru stalpi ce impreuna dau nastere Fortei vitale.creator Fiecare om are aceasta capacitate, fiecare e capabil sa primeasca si sa acceseze absolut orice informatie care nu este din aceast plan, dimensiune, din lumea noastra, din aceasta lume pe care o numim Pamant. Insa pentru a ajunge la acest nivel trebuie modelate cele patru planuri fundamentale, mental, spiritual, fizic si infinit, dincolo de ceea ce esti si intelegi a fi ca Om. Mintea trebuie dusa dincolo de ceea ce percepi, dincolo de simturi, dincolo de emotii, dincolo de dorinte. Mintea trebuie sa depaseasca toate constrangerile acesatei simple “realitati” comune de zi cu zi. Forta se gaseste in Punctul-Zero. Iar toate aceste abilitati se gasesc in noi doar ca din multe cauze legate de constrangerile zilnice nu ne focalizam pe ceea ce trebuie pentru a lua si mai multa Lumina si Forta.

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum

perfect-tour.ro%20 perfect-tour.ro%20 perfect-tour.ro%20
%d blogeri au apreciat: