Copii indigo. Cazul lui Igor Ionin

 S-au nascut cu abilitatea de a vindeca prin puterea mintii boli la care medicina moderna nu a gasit înca leacuri. Sunt capabili de a vedea viitorul limpede si cunosc trecutul omenirii si al Pamântului, fara ca cineva sa le fi vorbit vreodata despre asta.

Sunt extraordinar de talentati, cu un IQ aproape de genialitate. Scriu, citesc, picteaza, cânta din frageda pruncie. Înteleg adevaruri pe care adultii nu reusesc sa le desluseasca, sunt capabili de a lua cele mai întelepte decizii, judeca matur, cântarind atent fiecare situatie. Ei stiu ca în aceasta viata au o misiune cruciala: aceea de a schimba lumea. Despre ei se spune ca sunt reprezentantii noii rase umane. Ei sunt copiii viitorului, copiii mileniului… copiii indigo! 

 Fiul îngerilor

„Portalul pe care l-am vazut avea o forma circu­lara. Arata ca o intrare monumentala, încadrata de o bordura din piatra bogat împodobita. Stiam ca visez, dar totul parea aievea. Usa rotunda s-a deschis si prin ea au aparut doi îngeri. «Tu poti sa îti salvezi tatal», mi-au spus îngerii. «Tu ai darul vindecarii!«. «Cum pot sa fac asta?», i-am întrebat. «Prin rugaciune!». si apoi m-au învatat totul, rugaciunea si întreg ritualul tamaduirii”.

Baiatul se închina evlavios în fata icoanei Sfântului Nicolae, facatorul de minuni si, cu voce grava, începe sa rosteasca cuvinte într-un grai ne­cu­noscut. Desi par de neîn­te­les, copilul sustine ca acestea apar­tin unei limbi stravechi, lim­ba pe care o vorbesc si îngerii.

Numele sau este Igor Ionin, are 13 ani si fost harazit cu un dar deosebit: acela al vindecarii fara atingere, prin masaj ener­ge­tic. Asa se face ca zilnic, în lo­cu­inta de pe strada Ivan Konstantinovici Aivazovski, din Mos­cova, unde locuieste, se pe­rinda valuri de oa­meni care îi so­licita ajutorul. Iar Igor, „fiul în­ge­ri­lor”, asa cum este numit, se straduieste din rasputeri sa îi ajute pe toti. Nu primeste de la ni­meni niciun ban, nu­trind con­vin­gerea ca, daca ar primi, pute­rile tamaduitoare i-ar disparea pentru totdeauna.

Se pare ca abilitatile sale te­ra­peutice au început sa se ma­ni­feste înainte de-a se fi nascut.

Tatiana An­dreevna, ma­ma lui Igor, suferea de ulcer duodenal. La scurt timp du­pa ce a ramas însarcinata cu Igor, a în­ceput sa se sim­ta mai bine si, în luna a cincea a sarcinii, spre ulu­i­rea medicilor, leziunile profunde de la nivelul mu­coa­sei duodenului erau complet vindecate.

Au tre­cut luni, apoi ani, si simptomele nu s-au mai ma­nifestat, cu toate ca, în celelalte cazuri, boala are o evo­lutie recurenta. Ta­tiana a multumit Cerului, fiind con­vinsa ca vinde­ca­rea ei a venit printr-o minune a Prea­bu­nului Dumnezeu, însa nu s-a gândit nicio clipa ca panaceul ei era tocmai pruncul pe care-l purta în pân­tece.

„Am realizat ca Igor este un copil cu totul special, de îndata ce s-a nascut. Chiar din primele clipe de la ve­nirea pe lume, a început sa-si roteasca capul, de par­ca urmarea cu privirea tot ce se petrecea în jurul sau”, povesteste Marina Panova, medic obstetrician al Ma­ternitatii din Serpuhov, acolo unde Igor a vazut lumina zilei.

„Când avea doua luni, l-am auzit cu urechile mele cum a rostit, clar, cuvântul «tata». Si nu o data, ci de mai multe ori. Este cunoscut faptul ca fatul este ca­pabil sa asimileze informatii înca din timpul vietii in­trauterine. Daca mama se ocu­pa intens de el, citin­du-i, vorbindu-i, ca si cum acesta deja s-ar fi nascut, atunci copilul va fi la nastere foarte talentat. Se spune ca acum, pe Pamânt, viata este într-un proces complex de transformari. Omul, ca parte a naturii, este obligat sa se adapteze acestor noi conditii. Tocmai de aceea, în lume au început sa se nasca tot mai des copii cu puteri neobisnuite, paranormale. Sunt copiii viito­rului, copiii care la începutul anilor ’90 erau numiti «copiii indigo». Eu sunt convinsa ca Igor Ionin este un astfel de copil”.

Copii Indigo.Cazul lui Igor Ionin
Igor Ionin si mama sa

Probabil ca, nu întâmplator, primul cuvânt rostit de Igor a fost „tata”.

Oleg Ionin, tatal lui Igor, suferea de ani de zile de o maladie grava: tuberculoza osteoarti­culara, o boala ce poate duce la in­va­liditate.

Când baietelul avea noua ani, boa­la tatalui s-a agravat atât de mult, încât cazuse la pat si, mai bine de un an de zile, a ramas aproa­pe imobili­zat, neputând sa se mai ridice, nici­de­cum sa se de­pla­seze.

Chiar daca unica solutie era interventia chi­rurgicala, nimeni nu-i putea garanta bolnavului ca va scapa cu viata. Ope­ratia s-a încheiat cu succes, medicii de­venind opti­misti în privinta vindecarii sale, dar brusc, dupa câteva zile, starea sanatatii pacientului s-a înrau­tatit foarte mult si Oleg a intrat în coma.

Me­di­cii i-au anuntat de îndata familia, afirmând ca san­sele sale de supravietuire sunt aproape nule. Dar în mo­men­tul în care Oleg a fost transferat în sala de reani­mare, în viata lui si a fa­mi­liei sale s-a produs un mi­racol. 

„Pe parcursul interven­tiei chirurgicale, am fost absolut convins ca tata nu va muri”, povestea mai târ­ziu Igor. „Parca cineva de Sus îmi dadea putere si în­credere. Însa când am aflat ca a intrat în coma, starea mea sufleteasca s-a schim­bat. Am plâns ore în sir, pâna la epuizare, neve­nin­du-mi a crede. Ma simteam ca si cum as fi fost înselat si abandonat. Într-un târziu, am adormit. Catre diminea­ta, am avut un vis. Ma aflam într-un loc minunat, un loc în care ma simteam în de­plina pace, împacare si siguranta. Frica si du­re­rea disparusera. Deodata, am vazut o usa circulara, fru­mos împodobita. M-am dus catre ea si, deschi­zând-o, am întâlnit doi în­geri cu aripi albe. M-au mân­­gâiat pe crestet cu o dra­goste pe care nu am simtit-o nici macar din par­tea mamei mele. Ei m-au în­vatat ce sa fac pentru a-l salva pe tata”.

Trezindu-se din somn, fara sa stea nicio clipa pe gânduri, Igor a urmat întru totul sfaturile îngerilor.

A luat fotografia tatalui sau si icoana Sfântului Nicolae, a asezat în fata lor o cruce, a aprins o lumânare si… a în­­ceput sa se roage. A început sa se roage din tot su­fletul sau, cu toata inima si toata credinta. Rostea iar si iar aceleasi cuvinte, pe care îngerii i le spusesera, fara pic de sovaiala, parca simtind cum fiecare celula din tru­pul vlaguit al tatalui se reaprinde, se vindeca.

Catre sea­ra, mama sa a intrat în fuga în camera de unde Igor nu se clintise. Vestea era neasteptata: Oleg iesise din co­ma si se simtea bine. Medicii erau de-a dreptul uluiti, nereusind sa gaseasca o explicatie pentru reve­nirea brusca la viata a pacientului. Din acel moment, starea sa de sanatate a început sa se îmbunatateasca si, în nici o luna de zile, barbatul, care nu fusese capabil timp de aproape un an sa se ridice din pat, a început sa mearga, iar doua luni mai târziu, a fost externat.

copii indigo-igor ionin

Cum s-a înfaptuit minunea tamaduirii lui Oleg niciun savant nu poate explica.

Familia si apropiatii lui sunt convinsi ca Igor, „fiul îngerilor”, este cel care a reusit sa-si vindece tatal. Un baietel cu puteri mira­culoase. Un copil ce s-a nascut pentru a schimba soarta propriului sau tata si, probabil, a mai multor oameni. Caci de atunci, Igor a început sa-i vindece pe toti sufe­rinzii care îi cer ajutorul. „Îngerii m-au învatat cum sa-mi folosesc darul ce statea ferecat în mine. De atunci, am început sa vad aura fiecarui om si, în func­tie de culoarea si consistenta ei, îmi dau seama de afec­­tiunea fiecaruia. Prin pasele energetice pe care le exercit asupra suferindului, preiau asupra mea boala pe care o alung apoi, spalându-mi trupul cu apa sfin­tita”.

Culoarea viitorului

Capacitatile deosebite ale lui Igor Ionin au fost atent studiate de mai multi savanti din Rusia, medici, psi­hologi, fizicieni, specialisti în parapsihologie.

Baiatul-vraci a fost invitat la multe emisiuni televizate, la conferinte si manifestari stiintifice. Despre el s-au scris zeci de articole si s-au realizat mai multe filme docu­mentare.

Asa a aflat despre abilitatile lui Igor si Galina Baghirova, expert în psihologia copilului, cea care de ani de zile studiaza fenomenul copiilor indigo.

Ea în­sasi renumita în Rusia pentru capacitatile sale extra­sen­zoriale, Galina Baghirova a lansat, în urma cu câti­va ani, campania de educare si constientizare a parin­tilor „Copilul meu are un al saselea simt”.

Prin inter­me­diul cursurilor, conferintelor si al unor show-uri televizate, psihologul Baghirova îi invita pe parintii copiilor cu proprietati extrasenzoriale sa îsi împartaseasca ex­perien­tele, încercând astfel sa con­stientizeze si sen­sibilizeze opinia publica în legatura cu faptul ca acesti copii nu sunt niste „ciudatenii” ale naturii, ci reprezentantii noii rase umane.

copii indigo. galina baghirova
Galina Baghirova

Renumita specialista în parapsihologie a pus bazele unei scoli speciale la Moscova, unde copiii indigo în­vata cum sa-si descopere si sa inteleaga puterile cu care au fost înzestrati, sa si le dezvolte si sa le valorifice.

Aici sunt înscrisi zeci de copii cu diferite abilitati, unii prevad viitorul, altii comunica cu spiritele, altii sunt capabili sa puna diagnosticul unei afectiuni prin simpla atingere s.a.m.d.

Igor Ionin este unul dintre cei mai activi cursanti ai sai. Caci, în cadrul scolii, se tin si diferite conferinte demonstrative, prin intermediul ca­ro­ra Galina Baghirova încearca sa dovedeasca pu­blicului ca înzestrarile acestor copii sunt cât se poate de reale.

Cel mai des utilizat experiment este cel prin care se dovedeste ca subiectii sunt capabili de a vedea ceea ce oamenii obisnuiti nu vad. Recent, în capitala rusa a avut loc o astfel de demonstratie. La experiment au luat parte cinci copii indigo.

Formula As

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum

perfect-tour.ro%20 perfect-tour.ro%20 perfect-tour.ro%20
%d blogeri au apreciat: