miercuri, februarie 28, 2024
Psihologie

Legea atractiei: 30 de metode pentru a obtine ceea ce iti doresti

Legea atractiei – este o lege foarte înteleapta dupa care se construieste viata. Din acest motiv, este foarte important sa-ti dezvolti abilitatile intuitive si sa atragi în viata ta ceea ce îti doresti.

Probabil îti doresti sa calatoresti în jurul lumii? Sau vrei sa îti deschizi propria cafenea? Fiecare persoana are vise mari, însa doar putini cred ca ele se pot realiza. Nu permite niciodata nimanui sa îti spuna ca nu poti sa obtii ceva. Crezi în tine.

Desfa-ti aripile! Gaseste-ti un scop în viata si urmeaza-l. Cel mai important este sa îl crezi real si sa observi cum se transforma în realitate. Iar apoi, le vei demonstra celor din jur ca viata nu e atât de dura precum cred ei.

1. Fii pozitiv

Fii pozitiv întotdeauna. Când vorbesti, fa acest lucru cu intentii bune. Atrage gândurile pozitive, indiferent de ce faci. Cu cât mai mult energie pozitiva va fi în gândurile tale, cu atât mai putin negativism va fi în viata ta.

2. Fii recunoscator

În aceasta lume sunt o multime de „ceva” pentru care trebuie sa fim recunoscatori. Fii recunoscator pentru familia ta. Fii recunoscator pentru prietenii tai. Fii recunoscator pentru casa ta. Fii recunoscator pentru mâncare. Fii recunoscator pentru aventurile din viata ta.

Sunt foarte multi oameni care abia viseaza sa aiba o viata ca a ta.

3. Crezi în visele tale

Atrage ceea ce îti place.  Visele noastre sunt în stare sa ne transforme viata într-o minune fara sfârsit. Trebuie sa crezi în tot ceea ce îti doresti.

4. Ai încredere în intuitia ta

Esti unicul care detine controlul asupra celor ce se petrec în mintea ta. Daca o activitate îti aduce placere, trebuie sa o practici în mod constant. Trebuie sa îti asculti cu atentie vocea interioara. Trebuie sa crezi in intuitia ta.

5. Ai curajul sa îti urmezi inima

Legea atractiei va avea o anumita influenta asupra inimii tale. Iar daca obiectivul inimii tale îti trezeste suferinta, trebuie sa poti sa treci peste aceasta cu forta. Curajul îti va da puteri.

Nu permite altora sa te doboare. Fii printre oamenii care îsi doresc sa obtina ceva si nu uita sa îi sustii si pe ceilalti.

6. Asculta-ti instinctele

Spunem întotdeauna ca intuitia ne ofera sugestii corecte. Însa instinctele noastre, din contra, ne pot face mai slabi. Aminteste-ti de aceste puncte slabe întotdeauna. Nu te da batut!

7. Ofera-le oamenilor doar bine

Comporta-te cu cei din jurul tau, asa cum ti-ai dori ca ei sa se comporte cu tine. Toti am auzit aceasta fraza. Însa nu trebuie doar sa o auzim, ci trebuie sa o si respectam. Fii bun cu oamenii din jurul tau.

8. Calatoriile inspira si te duc la o alta etapa

Calatoriile sunt unul dintre cei mai buni motivatori de schimbare a vietii. De fiecare data când calatoresti, vezi locuri noi, oameni noi si simti perspective noi. Iar toate astea sunt un „combustibil” perfect pentru „mecanismul” care ne schimba viata.

9. Gaseste timp sa faci ceea ce îti place

Legea atractiei înseamna ca noi atragem ceea ce ne dorim. Vrei sa ai mai mult timp pentru a face ceea ce îti place? Atunci nu spune „este imposibil”, ci începe sa rezervi, pentru început, cel putin câte 10 minute pentru acea activitate. Demonstreaza ca ai vointa.

11. Fii sincer

Fii tu însuti. Personalitatile false nu atrag. Fii adevarat. Fii sincer, fii bun si fii capabil sa îti recunosti greselile.

12. Nu fi ipocrit

Arata lumii ca poti face acele lucruri pe care le pot face si oamenii din jurul tau. Daca vrei sa atragi doar bine în viata ta, atunci tu trebuie sa fii o sursa pentru acest bine.

13. Tine minte ca imaginatia ta are un rol deosebit

Imagineaza-ti ca visele tale devin realitate. Legea atractiei are influenta asupra a tot ce vrei sa transformi în realitate. Daca întotdeauna te gândesti la visul tau si ti-l imaginezi, atunci tu contribui la realizarea lui.

14. Fii dedicat lucrurilor care te intereseaza

Arata entuziasm pentru a afla mai multe despre lucrurile care te intereseaza. Daca într-adevar esti interesat de un anumit domeniu/lucru/eveniment/persoana, trebuie sa afli cât mai mult despre el.

15. Uita esecurile

Nu trebuie sa rascolesti în amintiri esecurile suferite. Concentreaza-te asupra succesului si a fericirii.

16. Tine minte: grijile, stresul si frica nu au importanta

Uita de frica. Daca ne vom concentra asupra înlaturarii grijilor, a stresului si a fricii, viata noastra va fi mai fericita. Necunoscutul ne sperie, însa inima asteapta ca viata noastra sa fie plina de aventuri.

17. Recunoaste ca totul se întâmpla cu un anumit motiv

Esecurile si înfrângerile au rolul lor bine definit în viata noastra. Viata uneori ne duce pe drumuri necunoscute, dar frumoase în felul lor.

18. Spune adevarul

Daca vrei sa atragi în viata ta ceva adevarat, spune întotdeauna adevarul si niciodata nu vei fi nevoit sa ascunzi ceva. Daca îti este rusine pentru ceva, recunoaste acest lucru.

Nu judeca oamenii pentru greselile facute. Controleaza-ti instinctele violente si învata sa recunosti propriile greseli.

19. Traieste de parca fiecare zi e o minune

Traieste de parca visele tale se realizeaza în fiecare zi. Traieste azi de parca mâine nu va mai fi. Atunci, în jurul tau, vor aparea minuni.

20. Fii deschis

Pentru a atrage ceea ce îti doresti, trebuie sa fii deschis la minte. Având o minte deschisa, vei reusi sa obtii mai multe puncte de vedere asupra modului cum ai putea obtine ceea ce îti doresti.

21. Nu permite scolii sa îti influenteze învatatura

Asa a spus odata un profesor renumit. Altfel spus, scoala nu este unicul loc în care oamenii învata. Vei obtine lectii si experiente din alte surse.

22. Învata de la toti

Nu trebuie sa învatam doar din experientele proprii. Putem afla foarte multe de la oamenii din jurul nostru. De la fiecare avem ce învata. Asta demonstreaza ca împreuna putem obtine ceva mai mult.

23. Învata sa observi ce este mai bun în oameni

Daca vedem ceva bun în alti oameni, ei de asemenea vor vedea ceva bun în noi. Aceasta face parte din legea atractiei. Începe de la cel mai mic, ofera-i cuiva „prezumtia de nevinovatie”. Daca aceasta persoana nu te mai dezamageste, înseamna ca tu ai devenit mai bun pentru ea.

24. Crede în abundenta si libertate

Alaturi de libertate vine abundenta. În timp ce obtii mai multa libertate, poti face tot ce vrei. Permite-ti sa fii fericit gratuit si sa ajuti pe cei din jurul tau. Libertatea aduce în viata noastra abundenta.

25. Concentreaza-te asupra dorintelor

Atrage ceea ce îti doresti, iar dorintele tale vor fi roditoare. Necesitatile vin treptat in viata. De aceea trebuie sa ai rabdare.

26. Nu te concentra asupra faptului ca banii pot cumpara fericirea

Cu bani cumparam lucruri materiale. Însa fericirea si iubirea nu o cumperi. Împlinirea si succesul nu îl cumperi cu bani. Nimeni nu îti va vinde visuri minunate si scopuri în viata. Mai mult decât atât, dând cuiva ultimul leu din buzunar, i-ai putea schimba viata. Implicit, se poate schimba si a ta.

27. Întotdeauna ai înca o sansa de a te perfectiona

Nimeni nu este perfect. Daca nu te-ai nascut cu un anumit talent, pe care il doresti acum, poti sa il dezvolti, treptat, printr-o munca sustinuta. De ce sa nu obtii mai multe cunostinte într-un domeniu care te intereseaza, iar apoi sa îmbunatatesti ceea ce ti se pare mai important?

28. Nu renunta

Nu renunta! Niciodata! Nicaieri! Indiferent de circumstante!

29. Ai rabdare

Rabdarea este o adevarata valoare. Toti îsi doresc sa obtina un succes facil, însa de cele mai multe ori trebuie sa ai rabdare pentru a parcurge întreg drumul spre victorie.

30. Inspira-i pe cei din jur!

Prin ceea ce esti in fiecare zi, prin ceea ce faci si gandesti vei inspira persoanele din jurul tau! Toate ambitiile si entuziasmul tau îi pot motiva pe cei din jur! Arata-le oamenilor ca viata ta este o întreaga calatorie. Datorita imaginatiei tale, visele pot fi controlate. Trebuie sa le eliberezi si ele vor deveni realitate!

elitedaily.com

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum