luni, decembrie 11, 2023
Enigmele istoriei

Naupa Huaca, o constructie enigmatica care ridica numeroase semne de intrebare

Peru este un teritoriu plin de mistere, unde diverse civilizatii necunoscute au ridicat constructii incredibile din punct de vedere arhitectural.

O astfel de constructie este Naupa Huaca. Un vechi monument arhitectural, ascuns în Valea Sacra din Peru, care ridica numeroase semne de întrebare. Arheologii l-au cercetat de nenumarate ori, dar niciodata nu au reusit pe deplin sa-i afle secretele. Sunt numeroase elemente realizate cu o tehnologie extrem de avansata, fapt care pune la îndoiala întreaga istorie a omenirii.

Complexul megalitic a fost ridicat de catre o civilizatie la fel de avansata ca a noastra. Arheologii ridica din umeri când vine vorba sa defineasca aceasta civilizatie.

Unul dintre cele mai bizare si de neînteles detalii sunt ferestrele false. Acestea par a fi taiate cu ajutorul unui laser de mare performanta, pentru ca au unghiurile perfecte pe toate partile. Piatra a fost slefuita pâna la cea mai mica imperfectiune, ceea ce demonstreaza înca o data tehnologia extrem de avansata folosita de constructori. Ei au ales un loc perfect pentru Naupa Huaca.

Arheologii ridica din umeri când vine vorba sa defineasca aceasta civilizatie, dar aceasta nu este singura întrebare fara raspuns.

De ce au fost construite aceste cladiri? Care a fost scopul lor adevarat si cu ce fel de tehnologie au fost realizate?Aceste întrebari vor ramâne pentru mult timp fara raspuns, dar la o privire de ansamblu se pot vedea extrem de mute detalii fascinante.

Un alt fapt interesant este ca oricine ar fi fost acesti constructori misteriosi, ei au ales un loc perfect pentru Naupa Huaca. Acesta se afla într-o zona unde se gaseste asa numita piatra albastra, aceeasi piatra cu care s-a construit si Stonehenge.

Arheologii sustin ca aceasta piatra are numeroase secrete pe care noi nu le cunoastem înca. Altfel nu se poate explica motivul pentru care pietrele folosite la ridicarea altarului Stonehenge au fost extrase cu circa 500 de ani înainte ca ele sa fie folosite.

De aici, se poate deduce ca Naupa Huaca nu a fost construit la întâmplare, ci a avut un scop precis si multe motivatii. Exista unele voci care sustin ca astfel de constructii au fost folosite drept portaluri de teleportare între dimensiuni. Ele au fost ridicate de civilizatii extraterestre extrem de avansate, care au realizat misiuni pe Terra, înca din cele mai vechi timpuri. Dupa ce extraterestrii au plecat, constructiile megalitice au fost lasate în paragina si portalurile închise pentru totdeauna.

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum

%d