duminică, martie 3, 2024
Fenomene stranii si paranormale

Cate ceva despre energia piramidei

„Efectul de piramida „.Exista  cu adevarat sau este o speculatie?

cate ceva despre energia piramidei

Se vorbeste mult despre celebrul „efect al piramidei”. Realitatea este ca piramida degaja o forma rara de energie.

In timpul celui de-al doilea razboi mondial, avioanele de tip Messerschmidt au fost dereglate, in momentul trecerii pe deasupra piramidelor.

Astazi se interzice liniilor aeriene sa treaca pe deasupra piramidelor, atat din considerente culturale cat si din teama de a nu li se aduce astfel vatamari! Cel care a cercetat, primul, fenomenul a fost francezul Antoine Bovis.

efectul de piramida

El a gasit in camera mortuara regala soareci morti si alte asemenea animale mici care nu putrezisera. Aceasta in ciuda faptului ca in camera mortuara regala este intuneric si umed, iar temperatura de aproximativ 20 grade Celsius ofera putrefactiei un mediu ideal. Antoine Bovis, de profesie radiestezist, a simtit ca acest fenomen trebuie sa aiba legatura cu forma piramidei. Intors acasa, si-a construit un model exact, la scara, a piramidei lui Keops, pe care a indreptat-o, cu una din laturile ei de baza, cat mai precis pe axa nord-sud. Apoi a asezat inauntru la inaltimea de 1/3 de la baza, o pisica moarta.

Osteneala i-a fost rasplatita. S-a dovedit ca pisica nu prezenta nici cea mai mica urma de descompunere, nu raspandea nici un miros si se pastra intacta ca si cum ar fi fost mumificata. Experientele sale au fost publicate in revistele de specialitate. Cercetarile au inceput sa ia amploare. Inginerul Karl Derbal, un pionier in domeniul radioului si televiziunii, a dezvoltat o teorie conform careia in piramida trebuie sa se gaseasca o concentratie de energii cosmice. Pentru a demonstra acest lucru a folosit o lama de ras. Otelul si-a pastrat calitatile si dupa 200 de intrebuintari.

piramida ,cea mai mare enigma a Terrei

De ce ?

Energia piramidei poate extrage moleculele de apa din metal marindu-le propia rotatie. In acest mod apa este indepartata chiar si din cele mai mici spatii goale. Se cuvin mentionate aici doua forte:

1. una care accelereaza procesul de deshridatare;

2. alta care actioneaza asupra microstructurii organismelor;

Sterilizarea sau uciderea microorganismelor, precum si regenerarea otelului ar fi cateva exemple. Piramidele cu alt unghi de inclinatie sau cu alte structuri avand, spre exemplu, o cupola, produc de asemenea energie. Modelul piramidei lui Keops se pare a avea totusi cea mai mare putere de actiune.

efectul de piramida si energia cosmica

Acest efect al piramidei se produce doar atunci cand se ajunge la formarea unui fascicul de energie cosmica, atras de magnetismul terestru. Piramida trebuie sa stea exact pe axa nord-sud, deoarece campurile magnetice au aceeasi orientare.

Locuitorii Egiptului antic cunosteau acest efect si nu au construit aceste piramide intamplator . S-a considerat ca sunt mormintele faraonilor. Ciudat este ca nu s-a gasit nici macar un singur cadavru aici. Piramida lui Keops e considerata si in prezent cea mai mare enigma a Terrei…

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum