sâmbătă, mai 18, 2024
Extraterestrii printre noi

Enigma statuilor de pe insula Nuku Hiva

Insulele Marchize se afla la 1600 km de Tahiti, formând unul dintre cele cinci arhipelaguri ale Polineziei Franceze din Oceanul Pacific. Cea mai mare insula se numeste Nuku Hiva, ea fiind descoperita în anul 1595 de navigatorul spaniol Alvaro de Neira.

polinezia franceza Polinezia cuprinde un numar de peste 1000 de insule si grupuri de insule, teritoriul se intinde de la insulele Hawaii, situate in nord, pana la Noua Zeelanda in sud-vest, si in sud-est pana la insula Pastelui (Chile). Aceasta insula este celebra pentru ca are un loc, Temehea Tohua, în care se gasesc cele mai ciudate statui din lume. Unele statui reprezinta fiinte ce nu par a fi din aceasta lume…  enigma statuilor de pe insula nuku hiva

Ce sunt ele de fapt? O imaginatie a artistilor sau ceva ce a fost vazut în realitate de catre locuitorii stravechi ai insulei?

moai-insula-nuku-hiva

La prima vedere, par a fi doar “statui ciudate”, dar dupa o cercetare mai atenta, sunt dezvaluite detalii interesante: ochi mari, capete largi si lunguiete, trupuri mici sau uriase, precum si alte caracteristici bizare care te fac sa te întrebi de unde s-au inspirat artistii care au sculptat asemenea fiinte? Unele din aceste statui par a semana foarte bine cu cele care se afla pe celebra Insula a Pastelui, din acelasi Ocean Pacific.Nuku_Hiva_IM000066Temehea_Tohua_1

Ce-ar putea fi?

Reprezentari ale unor extraterestri care au vizitat în vechime insula? Câtiva ufologi mai entuziasmati spun ca ar putea fi vorba de extraterestri reptilieni, ce sunt considerati ca fiind zei de catre populatia nativa din aceste insule. Precum se stie, conform unor cercetatori din domeniul paranormalului, extraterestrii reptilieni provin din Constelatia Draco, dar s-au raspândit în întreaga galaxie, inclusiv pe Pamânt.

enigma statuilor de pe insula nuku hiva (2)

Ciudatenia o constituie prezenta  unor statui ce prezinta atât trupuri mici de extraterestri, cât si trupuri foarte mari. În imaginea de mai sus, puteti observa un trup mare . În imaginea de mai jos, puteti vedea statuile unor extraterestri mai mici, sub 1,50 de metri, având capete mari si ochi ovali. Acestia ar putea fi “extraterestrii cenusii”. Conform acelorasi cercetatori în ufologie, “extraterestrii cenusii” au fost creati de reptilieni, ca sclavi.

extraterestrii cenusii de pe insula nuku hiva

E posibil ca toate aceste lucruri relatate mai sus sa nu fie o coincidenta, iar la Temehea Tohua sa gasim reprezentati atât extraterestrii reptilieni cât si extraterestrii cenusii? Un lucru e sigur: statuile de pe insula nu reprezinta oameni. Sa fie doar imaginatia artistilor indigeni? Sau exista si o explicatie “paranormala” pentru ei, explicatie ce implica si unele specii de extraterestri? Ce parere aveti ? Sunt reprezentari ale unor fiinte extraterestre aceste statui, sau sunt rodul imaginatiei unor artisti stravechi? 

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum