Linux românesc, gratuit, public si deschis

Dragi linuxisti, IT-isti, oameni de presa, litere, arta, matematica, parenting, stiinta, cultura si, în general, stimati oameni care folositi un calculator,

Niste români inteligenti au dezvoltat în ultimii patru ani, pe banii si pe timpul lor liber, doua sisteme de operare în Linux folositoare omului de acasa si omului din administratia publica si locala, dar si securitatii nationale. Kogaion, pentru oameni si administratii, Argent, pentru servere. Doua „distributii”, cum le spun programatorii, create de grupul Rogentos.

Ce inseamna acest lucru?Linux romanesc

 Acest eveniment aduce un plus in tot ceea ce inseamna administratie, adica mai putine cozi la ghisee si mai putini bani aruncati pe licente de la anumite firme de casa  prin contracte acordate intr-un mod, pe care nu il comentam aici.Linux

 Important este ca aceste sisteme, Kogaion si Argent, sunt  gratuite, publice, deschise si românesti, pe deasupra. Oamenii importanti sunt deja interesati de produsul grupului Rogentos si si-au anuntat prezenta joi, 27 august 2015 la Bucuresti (ora 18:30), si sâmbata 29 august 2015, la Cluj (ora 16:30), la dubla lansare a sistemelor de operare.

 Multumind, inca o data, acestor oameni minunati, va asteptam  joi seara la 18:30, la Bucuresti, si sambata la 16:30, la  Cluj, la acest eveniment, in numar cat mai mare.

Multumiri speciale Ella Moroiu si Marian Banica.

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum

%d blogeri au apreciat: