Cateva legi ale bogatiei scrise de un om de succes

Bodo Schäfer este cel care a scris bestseller-ul  The Winners Laws, care le-a permis la milioane de oameni sa afle ce înseamna independenta financiara.

Datorita cartilor si cunostintelor pe care le împarte si cu ceilalti, multi dintre ucenicii lui au capatat libertatea financiara, posibilitatea de a le asigura parintilor batrâneti linistite, sa le ofere copiilor educatie la nivel înalt, sa-si asigure un trai bun pentru familie, sa faca ceea ce le place si sa fie sanatosi…

Mai jos va prezentam 21 de reguli de aur ale lui Bodo Schäfer, care va vor garanta libertatea financiara:

De la 25% pâna la 50% din veniturile tale depoziteaza-le pe un alt cont. Apoi investeste acesti bani.

Economiseste! Doar economisind bani poti sa devii milionar in de câtiva ani. Un mod de viata cheltuitor foarte rar îti garanteaza dezvoltarea.

Iubeste banii! Problema noastra este ca avem o atitudine rea fata de bani. Nu în modul în care îi cheltuim, ci în modul cum îi protejam. Nimeni nu a spus vreodata ca trebuie sa renunti la placeri.

Creaza un plan financiar pentru 7 – 10 ani. Stabileste care îti sunt scopurile si cât vrei sa câstigi peste un an, doi, trei. Apoi stabileste pasii pe care îi vei face pentru a obtine ceea ce îti doresti.

Gândeste larg! Visurile tale nu trebuie sa fie mici! Viseaza la miliarde si la un succes incredibil. Visurile mari preschimba-le în scopuri pe care sa le realizezi.

Încearca sa gândesti ca oamenii bogati! Principiile  de gândire trebuie sa fie asemanatoare cu cele ale unui milionar sau ale unui miliardar.

Ai încredere în tine. Dezvolta-ti principii. Banii si oamenii vin la persoanele care au încredere în fortele proprii. Crede în succesul tau chiar si atunci când lucrurile merg prost.

Bodo Schäfer

Nu îti fie frica de probleme! Scopurile mari nasc probleme si greutati. Solutionând probleme, noi devenim mai puternici!

Tine minte ca libertatea financiara trece prin limitarile financiare. Este imposibil sa fii multumit de starea ta financiara fara sa faci economii si sa îti cântaresti bine cheltuielile.

Norocul danseaza doar cu cei ce îl invita la dans! 

Începe sa actionezi în urmatoarele 72 de ore. Daca ai decis sa faci ceva, însa nu ai început sa faci acest lucru în urmatoarele 72 de ore – în 85% dintre cazuri nu vei face acest lucru niciodata!

Învata sa ai o atitudine corecta fata de banii tai. Crezi ca te vei îmbogati? Nu conteaza daca crezi sau nu în acest lucru, însa daca vei respecta regulile si principiile de utilizare a banilor cu siguranta te vei îmbogati!

Doar 20% din efort îti aduce 80% din rezultat! 80% din eforturile depuse îti aduc 20% din rezultate. 

Bogatia este un drept oferit la nastere. Ca sa devii bogat nu este neaparat nevoie sa te nasti într-o familie înstarita, sa ai studii superioare si altele. Este destul sa stii cum sa îti administrezi corect banii si sa tinzi sa devii mai bun.

Încrederea în fortele proprii si starea pozitiva – principii importante ale succesului. Scrie într-un carnet 5 sarcini pe care le-ai îndeplinit cu succes. Daca nu ai 5 lucruri, atunci poti sa scrii ce ti-a placut în aceasta zi si pentru ce ai vrea sa multumesti.

Ai grija de sanatatea ta. Succesul este imposibil fara sanatate de otel. Bogatia fara sanatate nu îti va aduce bani.

Trebuie sa ai economii financiare care sa îti ajunga pentru 6 luni cel putin în cazul în care dai faliment sau ramâi fara munca.

Pentru câstiguri mai ai nevoie de cunostinte multe. Învata permanent. Citeste. Analizeaza. Deschide-ti orizonturile. Prostii au noroc doar la cazinou si oricum asta se întâmpla foarte rar.

Capitalismul – e o piscina cu crocodili. Nu ai dreptul sa nu tii cont ca traiesti în capitalism. Cel mai puternic va supravietui. Va fi bogat si va detine puterea.

Economiseste! Bogatia nu înseamna doar cât ai cheltuit într-un cazinou, într-un restaurant, în vacanta, etc. Bogatia e ceea ce ai economisit si ai investit.

Schimba-te! Nu primesti atât cât valorezi? Nu, daca muncesti pentru o anumita suma înseamna ca tu atat valorezi . Daca nu esti multumit – schimba-ti locul de munca, stilul de viata. Schimba-te!

 

drumul-catre-libertatea-financiara-bodo-schafer

Bogdan

Pentru fiecare de ce trebuie sa existe un cum

perfect-tour.ro%20 perfect-tour.ro%20 perfect-tour.ro%20
%d blogeri au apreciat: